Introductie

Werkgever is wereldmarktleider op het gebied van entreesystemen. Is door Forbes in de afgelopen 6 jaar 4 keer bekroond tot een van de meest innovatieve bedrijven. Heeft in Nederland 500 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen. Onderscheidt zich van de concurrent door hoge productkwaliteit en uitstekende service.

Voor de divisie industriële deuren zijn zij ter uitbreiding op zoek naar een product accountmanager in de regio Noordwest Nederland. Je maakt een strategisch plan over hoe je de regio gaat bewerken. Bent verantwoordelijk voor het beheren van klantrelaties en het binnenhalen van new business. Dit genereer je vanuit eigen netwerk, deelname aan beurzen en bezoeken van netwerkborrels. Klanten zijn voornamelijk aannemers en architecten. Vanaf het 1e contact tot het leveren van de oplossing ben je actief betrokken bij het proces. Je weet alle beslissende partijen te overtuigen en een langdurige relatie op te bouwen.

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie met ondernemende medewerkers. Binnen deze functie veel vrijheid om eigen agenda in te richten en vanuit huis te werken. Vanwege de grootte van de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden, wat zich uit in lange dienstverbanden.

Functie-eisen

* Afgeronde hbo-opleiding
* Minimaal 5 jaar commerciële ervaring
* Bouwkundige/technische achtergrond
* Je bent proactief, hebt een enorme drive en doorzettingsvermogen


Aanbod

* Marktconform salaris
* Goede bonusregeling, eerste maanden gegarandeerd
* Auto, laptop, telefoon
* Goede pensioenregeling
* Thuiswerkplek

Sollicitatie

Daniëlle de Jong