Introductie

Wil jij je passie voor ICT en sales combineren? Lees dan zeker verder. Opdrachtgever is een groeiend bedrijf dat allround ICT-oplossingen aanbiedt. Zij bieden het complete aanbod van ICT-diensten en dit doen zij met eigen specialisten, servers en hoogwaardige support. Zo ontzorgen zij het complete ICT-beheer van hun klanten.

Als Accountmanager kom je in een ervaren salesteam terecht waar jij een belangrijke schakel bent. De focus ligt op het ontwikkelen van je eigen pijplijn en samen met het team diep je bestaande relaties uit en haal je nieuwe business binnen. Het klantenbestand varieert van grote bedrijven als Vattenfall en VEON tot het MKB. Je werkt nauw samen met de andere Accountmanagers en de Sales Manager. Organisatie is ambitieus en wil grote stappen maken en jij bent de persoon die ze daarbij gaat helpen.

Het mooie kantoor is gevestigd tegenover de Johan Cruijff Arena en er heerst een open, familiare sfeer. Bij dit bedrijf wordt er geen vrijdagmiddagborrel overgeslagen en is gezelligheid erg belangrijk. Iets voor jou? Reageer dan snel!

Functie-eisen

*Afgeronde HBO-opleiding
*Affiniteit met IT
*Energiek, proactief en gezellig

Aanbod

*Goed vast salaris
*Pensioenregeling
*Auto, laptop en telefoon
*Veel doorgroeimogelijkheden

Sollicitatie

Kees van den Burg 020 2622 441