Introductie

Voor de marktleider op het gebied van cadeaukaarten en beleveniscadeaus zijn wij op zoek naar enthousiaste Accountmanagers voor de Horeca en Hospitality sector. Opdrachtgever bouwt een nieuw team binnen deze branche en jij kan hier vanaf het eerste moment bij zijn!

Als Accountmanager heb je een prominente rol in de groei van het bedrijf in de horeca en hospitality sector. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, invullen en uitbouwen van nieuwe partnerships. Dit doe je door het volledige salestraject te doorlopen. Van het identificeren van horecazaken, het plegen van het eerste belletje of het sturen van het eerste mailtje tot het bezoeken van de potentiele partner zelf. Je bent dus veel onderweg en bepaalt je eigen planning. Door je spontaniteit, sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht weet je snel vertrouwen te krijgen en een relatie op te bouwen met de potentiële klant.

De sfeer binnen het bedrijf kan worden omschreven als gezellig en informeel, maar ook met een enorme gedrevenheid en betrokkenheid. Naast hard werken wordt er hier ook flink wat lol gemaakt. Een fanatiek potje tafeltennis mag dan ook zeker niet ontbreken op kantoordagen!

Functie-eisen

* 1 á 2 jaar commerciële ervaring
* Affiniteit met de horeca/ hospitality sector
* Woonachtig in regio Noord of Zuid-Holland

Aanbod

* 25 vakantiedagen
* Goed vast salaris
* Bonusregeling
* Reiskostenvergoeding
* Pensioenregeling
* Interessante doorgroeimogelijkheden
* Werken op een unieke locatie!

Sollicitatie

Eline Boon