Introductie

Onze opdrachtgever is een online groothandel in de foodservice die diverse expertises voor elke afdeling heeft én waar je persoonlijk advies krijgt, dat is waarom de meeste foodprofessionals hier zowel hun food als non-food producten afnemen. Ze hebben specialisten op elke afdeling, denk aan een eigen slagerij, maar ook een vis- en kaassnijder. Alles wordt inhouse gekeurd en klant specifiek gesneden en verwerkt. Deze partij typeert zich als een full service groothandel en fungeren als een echte businesspartner naar hun klanten met één en het zelfde doel; kwaliteit en prestatie op zijn best.

Als senior accountmanager bezoek je klanten en prospects binnen de aangewezen regio. Klanten zijn voornamelijk hotels, restaurants, cafés en/of verenigingen. Je bent het type die interesse weet te wekken en prospects op locatie kan krijgen. Op locatie worden namelijk concepten gepresenteerd, workshops gegeven en zitten de experts klaar om op maat gemaakt advies te geven. De horeca is voor jou bekend terrein en jij voelt je hierin thuis. Je werkt veel buiten de deur en weet met jouw commerciële drive potentiële klanten te overtuigen. Al met al een mooie uitdaging voor iemand die het leuk vindt om te netwerken.

Bezit jij genoeg kennis en ervaring om deze organisatie naar een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Functie-eisen


* Een afgeronde commerciële opleiding
* Goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
* Relevante netwerk
* Commercieel, gedreven en je beschikt over een gun-factor


Aanbod

* Goed vast basissalaris met bonusregeling
* Auto van de zaak, laptop en telefoon
* Pensioenregeling
* Een leuke afwisselende baan met grote zelfstandigheid
* Volop doorgroei en ontwikkel mogelijkheden

Sollicitatie

Imke Brommer