Introductie

Opdrachtgever is een hard groeiende, grote internationale afhandelaar in High Performance and global Special Speed Logistics. Betekenend dat zij pakketten (groot of klein) afhandelen die met spoed moeten worden verzonden naar welke locatie, waar ter wereld dan ook. Geen enkele situatie, bijvoorbeeld op een boorplatform of een speciaal medisch ziekenhuis is dan ook onmogelijk! Globaal actief met meerdere kantoren en opererend voor grote organisaties die voor een probleem zijn komen te staan door uiteenlopende, unieke situaties. Gespecialiseerd in verschillende sectoren als: life&health, aviation, automotive, med tech, machine components en high tech & semicon.

De opdrachtgever is vertegenwoordigd in +-10 landen waar gespecialiseerde teams ervoor zorgen dat zij de naam waar maken. Onderscheid wordt gemaakt op basis van kennis, expertise en een groot netwerk aan agenten, forwarders, cargo-carriers en andere specialisten. De cultuur kan dan ook omschreven worden als informeel, ambitieus, nauwkeurig, servicegericht en open waar het ‘wij’ gevoel centraal staat. Groot zijn ze namelijk niet alleen geworden, maar door precies en accuraat te werk te gaan en te luisteren naar input van elk individu.

Als Accountmanager wordt je verantwoordelijk voor de uitbouw van diverse accounts binnen Europa. Ben je altijd op de hoogte wat er speelt bij klanten en ga je met hen het gesprek aan om te kijken waar verdere kansen en mogelijkheden liggen. Eenmaal met hen aan tafel ben je een partner, werk je op een consultatieve manier en vergroot je de business. Wegens de urgentie van situaties zorg jij ervoor altijd bereikbaar te zijn om de juiste service te verlenen. Je denkt intern mee aan strategische plannen per klant en weet je operationeel alles wat er speelt.

Heb jij ervaring in de logistieke sector en/of spoed afhandelaren en werk je graag binnen een dynamisch en internationaal team waar jij het verschil kan maken door bestaande klanten uit te bouwen? Neem dan contact op of solliciteer direct.


Functie-eisen

* Afgeronde MBO/HBO

* Minimaal 3-5 jaar verkoopervaring in een B2B-verkoop/operationele positie

* Ervaring of een netwerk in/met forwarders, expediteurs, cargo-carriers of logistieke oplossingen

* Zelfstandig, ondernemend en proactief

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

* Woonachtig in de Randstad

Aanbod

* Uitstekend vast salaris met een goede bonusstructuur

* Leasebudget, laptop en telefoon

* Carrièremogelijkheden binnen een groeiende organisatie, ook internationaal

* Een gezonde, internationale omgeving waar veel vrijheden worden geboden

* Een goede werksfeer binnen een gedreven en ambitieus team

Sollicitatie

Niels Rodenburg