Introductie

Ben je een echte beauty liefhebber, snap je het kappersvak en ben je ook nog is iemand die salesminded is? Dan is deze vacature een mogelijke match.

Voor een leverancier van exclusieve kappersproducten zijn we op zoek naar een Accountmanager voor de regio Amsterdam en Oost-Nederland. Zij bieden een totaalconcept aan professionele kapsalons met ondersteuning en educatie. De producten zijn eco friendly, vegan, dierproefvrij en ook volledig vrij van parabenen, gluten en sulfaten. Kortom, een collectie van high-end merken!

Als Accountmanager wordt je verantwoordelijk gesteld voor je eigen Rayon. De bestaande accounts in de regio neem je over en bouw je de duurzame relatie verder mee uit. Je houdt ze op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkeling en natuurlijk de nieuwe producten/lijnen. Daarnaast focus jij je op interessante prospects. Je durft koud binnen te stappen en weet dat je géén deal sluit door producten over de toonbank te gooien maar weet een persoonlijke klik te maken, een gun factor te creëren en conceptmatig/adviesgericht te verkopen. Elk kapsalon heeft immers zijn eigen concept.

Je komt terecht in een klein (4 man) maar fijn team. Communicatielijnen zijn kort en je schakelt rechtstreeks met de eigenaren.


Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau
* Open persoonlijkheid, benaderbaar en aanstekelijk enthousiast
* Ervaring in de branche is een pré
* Commercieel inzicht en je denkt in kansen
* Een teamplayer maar goed in zelfstandig werken

Aanbod

* Goed basissalaris, bonusregeling en een winstuitkering
* Auto, telefoon en laptop van de zaak
* Trainingen en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes
* Doorgroeimogelijkheden naar een Salesmanager positie
* Je wordt de ambassadeur van mooie haarproducten!
* En dit alles in een gezellig, klein, hecht team

Sollicitatie

Kelly Timmerman (020) 2622445