Introductie

Eurosafe Solutions is dé specialist als je het hebt over een veilige werkomgeving voor werknemers. Al meer dan 20 jaar leveren zij betrouwbare oplossingen als dakrandbeveiliging, valbeveiliging, looppaden en gevelsystemen. Ze brengen risico’s in kaart en monteren ankerpunten, hekwerken en trappen, die jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd worden. Dit doen zij met een team van ruim 130 collega’s in Nederland. Door hun jarenlange ervaring en de samenwerking met R3B Safety & Rescue, De Brandwacht.nl en DeGasdokter.nl beschikken zij over de juiste kennis om hun klanten optimaal te adviseren en bedienen op het gebied van veiligheid.

Wegens het grote aantal aanvragen en de vele kansen in de markt, breidt Eurosafe Solutions haar salesteam uit! Voor regio Midden-West Nederland zijn zij op zoek naar een ervaren Accountmanager. Als Accountmanager onderhoudt je de relatie met de bestaande klanten in jouw regio en word jij mede verantwoordelijk voor de groei van deze bloeiende organisatie. Dit doe je grotendeels door de binnenkomende aanvragen op te volgen. Je gaat langs bij de klant, kijkt naar welke risico’s medewerkers lopen en hoe deze risico’s tot een minimum beperkt kunnen worden. Je loopt hiervoor samen met de klant de hele ‘’Safety Circle’’ door. Er wordt niet verwacht dat je specialist wordt op elk deelgebied van deze ‘’Safety Circle’’. Hier zijn namelijk genoeg specialisten voor in huis die jou ondersteunen. Wat er wel van je verwacht wordt? Dat je, naast het luisteren naar de wens van de klant, actief met heen meedenkt hoe je voor hen de meest veilige werkomgeving kunt creëren en hen uiteindelijk het totaalpakket weet te verkopen. Jij bent hierbij niet de verkoper, maar oprechte sparringpartner en adviseur. Hierbij houd je nauw contact met de binnendienst, want zij werken alles voor jou uit terwijl jij zoveel mogelijk onderweg bent.

Wil jij ervoor zorgen dat Nederland iedere dag weer een stukje veiliger wordt? Ben jij commercieel, weet jij de optimale oplossing(en) te matchen aan de wensen en behoeften van de klant en wil jij je steentje bijdragen aan de groei van Eurosafe Solutions? Solliciteer dan snel!

Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau;
* 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
* Affiniteit met techniek en veiligheid;
* Je bent een teamspeler;
* Woonachtig in de nabijheid van het werkgebied.

Aanbod

* Goed vast salaris;
* Bonusregeling;
* 38 vakantiedagen;
* Auto, telefoon en laptop van de zaak;
* Interne trainingen;
* Goede pensioenregeling;
* Werken in een groeiende, hechte organisatie.

Sollicitatie

Eline Boon