Introductie

Ben jij ambitieus, salesminded en zowel privé als in je werk een echt winnaar? Dan is dit misschien wel dé volgende stap in jouw carrière!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste en gedreven Accountmanager. Organisatie is landelijk vertegenwoordiger en aanbieder van Cloud- en Telecomoplossingen. Bekende naam in de markt en ijzersterke partnerships met Microsoft, HPE en KPN. Gefocust op groei en richt zich op organisaties vanaf 25 werkplekken. Je komt te werken in een fantastisch gedreven, jong en ambitieus team. Hard werken wordt uiteraard beloond en uitgebreid gevierd op de jaarlijkse buitenlandtrip naar Dubai, Miami en Marrakesh.

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van het commerciële team van 15 gedreven salesprofessionals. Jij wordt verantwoordelijk voor een eigen klantenportfolio met een groot deel aan bestaande relaties, maar ook met het doel om jouw klantenbestand uit te breiden. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en doet zo’n 8 klantbezoeken per week. Je verkoopt een complete Telecom/IT oplossing, waardoor de klant probleemloos digitaal kan werken en communiceren. Aan tafel of via een online meeting maak je met jouw commerciële drive en gunfactor het verschil en bouw je een relatie op met de klant. Er wordt veel tijd en energie gestoken in persoonlijke ontwikkeling door middel van van training en coaching on the job, met het doel om samen beter te worden!

Bezit jij een hoge dosis energie, spat het enthousiasme van je af en ben je bewust bezig om de juiste stappen te maken in jouw sales carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau
* Je hebt een échte winnaarsmentaliteit
* 2-3 jaar commerciële ervaring (binnen IT is een pré)
* Woonachtig regio Amsterdam – Utrecht – AmersfoortAanbod

* Goed vast salaris met interessant bonusregeling
* Leaseauto, laptop en telefoon
* Netto onkostenvergoeding, pensioenregeling en 25 vakantiedagen
* Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen
* Ambitieus en gedreven team dat gaat voor het maximale resultaat


Inlichtingen

Daniëlle de Jong +31 (0)10-2688004 / +31 (0)681383007

Sollicitatie

Daniëlle de Jong