Introductie

Onze opdrachtgever is de expert op het gebied van data gedreven bedrijfsoptimalisatie met een mooi palet aan oplossingen en diensten voor hun klanten. Vanuit hun bewezen filosofie dat goede informatie de bouwsteen is voor het uitzetten – en behalen van de bedrijfsstrategie bieden ze hun klanten maatwerk en standaardoplossingen op het gebied van Datamanagement en Business Intelligence (BI). Uit de praktijk blijk dat het beginpunt van data gedreven werken een goede verbinding is tussen de business van de organisatie en het Business Intelligence-systeem. De organisatie gaat partnerships aan met hun klanten waarbij ze het perspectief van de klant willen begrijpen en mee faciliteren en uiteindelijk adviseren in de passende oplossing.

Vanwege de succesvolle samenwerkingen met partners en klanten, is er een explosieve toename in de vraag en behoefte ontstaan naar inzichtelijke oplossingen op het gebied van datamanagement en Business Intelligence. Daarom zijn we op zoek naar een Accountmanager ter versterking!

Als Accountmanager zal jij verantwoordelijk zijn voor het volledige Sales proces. Je bent hierbij in staat om als consultant, vanuit de visie van de organisatie de klanten te adviseren met als doel nieuwe samenwerking aan te gaan en duurzame partnerships op te bouwen. Het goed bijgehouden CRM-systeem bevat lijsten vol warme leads die opgevolgd moeten worden, hier ga jij actief een rol in spelen. Daarnaast krijg je ook de ruimte om zelf acquisitie te doen en nieuwe leads te genereren in zowel bestaande als nieuwe markten. Je bent instaat om zelfstandig RFP’s & RFI’s in te vullen, aanbiedingen en offertes op te stellen en te zorgen dat deze uiteindelijk resulteren in een overeenkomst. Je wordt ontzorgt door een goed CRM-systeem wat voor je werkt, tevens draag jij zorg voor een goede administratie en dus het secuur bijhouden van deze database.

Je zult de volledige vrijheid krijgen om jouw eigen rol te vervullen, maar je directe collega’s staan altijd paraat om je te helpen daar waar nodig. Je bent autonoom, proactief, ondernemend en overtuigend. Weet hoe je draagvlak moet creëren om besluitvorming positief te beïnvloeden en middels gedegen advies organisaties te overtuigen.

Wil jij ervoor zorgen dat data oplossingen en Business Intelligence nog toegankelijker worden binnen ondernemend Nederland? Gaat je hard sneller kloppen van procesoptimalisatie, consultative selling en mee participeren in de data gedreven oplossingen van organisaties? Solliciteer dan direct!

Functie-eisen

* Standplaats Breda of Groningen.
* Dienstverband 32- 40 uur.
* Opleidingsniveau: HBO – WO.
* Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
* Teamplayer die ook uitstekend autonoom kan werken.
* Affiniteit met data en Business Intelligence.

Aanbod

* Goed vast salaris.
* Mooie uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid.
* 25 vakantiedagen + altijd twee weken vrij rond de kerst.
* Persoonlijk opleidingsbudget.
* Persoonlijke talenten-ontwikkelcyclus.
* Om de 4 jaar een sabbatical van 2 maanden.
* Een incentiveprogramma waarin iedereen deelt in behaalde resultaten.

Sollicitatie

Dimitri Verheul +316 254 00 372