Introductie

Opdrachtgever is in Nederland een van de grotere merchandise spelers op het gebied van spelletjes en educatieve hobby-producten met bekende licenties. Zij bieden geen standaard collecties, maar zijn sterk in het aanbieden van klant specifieke tailor made producten, waardoor zij unieke producten in het schap hebben liggen, die nergens anders worden verkocht. De organisatie heeft licenties van grote namen als o.a. Disney, Marvell, Peppa Big en Nickelodeon en werken voor grote winkel ketens als de Action, Wibra en Kruidvat. Organisatie groeit harder dan ooit en er zijn veel ontwikkelingen gaande.

In verband met de groei zijn ze ter uitbreiding van het sales team op zoek naar een accountmanager. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de grootste winkelketens in Nederland en speel je een belangrijke rol in de groei van de organisatie. Dit doe je door nauw contact te hebben met de klant en de behoeftes te signaleren en hierop in te spelen. Klanten die aangeven bepaalde producten te willen weet jij hierin zo goed mogelijk te begeleiden, je zorgt ervoor dat de order op de juiste manier door de organisatie wordt verwerkt en dat het proces hierin zo soepel mogelijk verloopt. Een aantal keer per jaar bezoek je de grootste klanten op kantoor, de rest van de tijd werk je vooral vanuit kantoor en rapporteer je aan de CEO.

Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je klanten te overtuigen en weet jij vanuit commercieel oogpunt te onderhandelen. Daarnaast houd je ontwikkelingen binnen de markt in de gaten en weet je op die manier de business te vergroten.

Functie-eisen

* HBO werk- en denkniveau
* Woonachtig in regio Arnhem (straal 25km)
* Vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pré
* Minimaal drie jaar vergelijkbare ervaring

Aanbod

* Aantrekkelijk vast salaris
* Auto en laptop van de zaak
* Doorgroeimogelijkheden
* Werken voor een mooi en snel groeiend bedrijf

Inlichtingen

Marnick Ouwehand 0620893064

Sollicitatie

Marnick Ouwehand 0620893064