Introductie

Met een hoofdkantoor in Amsterdam is de opdrachtgever met een uitstekende reputatie een stevig online veilinghuis in de Benelux en Frankrijk. In samenwerking met hun partners beheren zij veiling sites voor o.a. etentjes, vakanties, dagjes weg, producten en nog veel meer. De organisatie staat bekend om hun grote ambities, ondernemende manier van werken en innovatieve karakter. De cultuur is open, gedreven en informeel. Een gezellige borrel zullen ze ook niet overslaan!

Gezien de groei van de organisatie, interne ontwikkelingen en de potentie in de markt zijn zij op zoek naar twee Accountmanagers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe partnerships binnen het segment horeca, leisure en hotels. Op basis van solide data ga je aan de slag. Dit geldt ook voor de prijsbepaling van de veiling waar een Category Specialist je zal ondersteunen. Trends in de markt volg je op de voet, je weet wat er bij jouw klanten speelt en maakt gebruik van interne/externe informatie.

Binnen het jonge team hangt een gezonde competitie, maar zal iedereen je graag helpen. Goede dosis humor en energizers dragen bij aan een uitstekende sfeer.


Functie-eisen

* HBO+ werk- en denkniveau

* Ondernemende instelling en pioniersgeest

* 1-5 jaar ervaring in een (buitendienst) new business rol

* Enthousiast en gepassioneerd

* Deals sluiten op data en/of bekend met veilingen een pré


Aanbod

* Goed salaris met een stevig bonuscomponent

* Auto, laptop en telefoon

* Alle vrijheid om te ondernemen in je functie

* Ondernemende, collegiale en no-nonsense werksfeer

* Werken bij een snel groeiende organisatie

Sollicitatie

Niels Rodenburg +31 (0)6 24249198 / 020-2480054