Introductie

Lijkt het jou wat om een nieuwe markt te gaan veroveren namens een pionier en marktleider op het gebied van datamanagement en contentintegratie. Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

De organisatie waar we mee samenwerken is ooit begonnen als fabrikant van cd-roms en is nu een vooraanstaande partij als het gaat om het bewaren en managen van allerlei documenten die in de dagelijkse gang van zaken bij overheid en in het bedrijfsleven komen kijken. Het bedrijf biedt zowel een kant en klare oplossing als maatwerk in de vorm van een overzichtelijk platform met een zoekmachine. Het salesteam bestaat uit een commercieel directeur, een sales manager en drie accountmanagers. Je komt terecht in een hecht familiebedrijf waar de familiaire sfeer nog goed merkbaar is.

Je belangrijkste verantwoordelijkheid als Accountmanager New Business is het leiden van de expansie naar een nieuwe markt; woningcorporaties. Je bent in deze functie veel op pad waarbij je aan tafel schuift bij diverse woningcorporaties. Hierin is het belangrijk dat je goed behoeftes in kaart kan brengen om zo de juiste oplossing te kunnen bieden. Het begrijpen van de complexiteit van een salestraject is ook een belangrijk aspect van deze functie.

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die idealiter ervaring binnen woningcorporaties (met een bijbehorend netwerk) en ervaring met software heeft. Heb je geschakeld met zorg- en of overheidsinstellingen? Dan gaan we ook graag met je in gesprek. Goed zijn in zowel relatiebeheer als het doen van new business is zeer wenselijk.

Functie-eisen

* HBO of WO opleiding
* Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een software omgeving
* Ervaring met woningcorporaties/ overheid/ zorginstellingen is een pre
* Aantoonbare new business development ervaring


Aanbod

* Mooi vast salaris en bonusregeling
* Hecht familiebedrijf
* Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
* Auto, laptop en telefoon van de zaak

Sollicitatie

Max Visscher 020 248 0040