Introductie

Olympus is een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale apparatuur voor de gezondheidszorg en in de industriële sector. Ze bieden wetenschappelijke oplossingen aan op basis van innovatieve producten en diensten. Onderscheiden zich door een volledig aanbod, A-kwaliteit en service. De cultuur laat zich omschrijven als professioneel, no-nonsense, oplossingsgericht en grote commitment naar elkaar en de klant.

Als Territory Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het klantportfolio in het Scientific Solutions Devices (SSD) segment. Klanten bevinden zich o.a. in de scheepvaart, olie en gas, universiteiten en ruimte-en luchtvaart. Je kunt snel schakelen tussen verschillende niveaus (van technisch tot directie), kan achterhalen waar de problemen/behoeftes liggen en weet hier optimaal op in te spelen. Daarbij geef je presentaties en trainingen over nieuwe producten en werk je nauw samen met de product specialisten. Je wordt onderdeel van (internationaal) team van 13 en rapporteert aan de salesmanager.

De ideale kandidaat is zowel technisch als commercieel sterk onderlegd en heeft affiniteit met NDT, RVI of Microscopy. Voelt zich thuis in een zelfstandige functie en is in staat zijn rayon op strategische wijzen verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

* HBO+ (technisch of commercieel georiënteerd)
* Ervaring met NDT, RVI of Microscopy is een pré
* Uitstekende beheersing Nederlands en Engelse taal (Duits is een pre)
* Commercieel, ondernemend, gedreven en resultaatgericht.
* Woonachtig in de driehoek Utrecht – Groningen – Enschede


Aanbod

* Marktconform salaris + bonussysteem
* Auto, laptop en telefoon
* Pensioenregeling
* 28 vakantiedagen
* Intern opleidingsprogramma
* Werken bij de wereldwijde marktleider in het segment

Inlichtingen

Daniëlle de Jong

Sollicitatie

Daniëlle de Jong