Introductie

Opdrachtgever is een zeer stabiele speler op het gebied van data storage, managed services en cloud-oplossingen. Zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, samenstellen en beheren van ICT-systemen voor zowel grote enterprises als het MKB. Een projectmatige aanpak die ze combineren met vakkennis en een pragmatische instelling. Dit doen zij als zeer gewaardeerde partner van o.a. IBM, VMware en Microsoft. Als organisatie zijn zij erg betrokken, waardoor klanten graag bij hun afnemen en klant blijven voor lange termijn. Dit is ook terug te zien in het team, waarbij het verloop zeer laag is. Een dienstverband van meer dan 10 jaar+ is binnen deze organisatie geen uitzondering. Cultuur is te omschrijven als no-nonsense, coöperatief en hecht. Écht een organisatie waarbij je voor een lange tijd met veel plezier kunt werken en jezelf verder kunt ontwikkelen binnen dit segment.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren- en uitbreiden van bestaande relaties en het opbouwen van nieuwe relaties. Jij bent in staat om te achterhalen wat de precieze behoeften zijn en het is van belang dat jij betrokken bent om zodoende langdurige relaties op te bouwen. De nadruk ligt op de verkoop van diensten rond beheer en Cloud, daarin zit volgens deze organisatie de grootste groei. Je werkt hierbij erg nauw samen met de complete organisatie – zowel op het gebied van sales als IT. Je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te plannen en de klant te bezoeken indien gewenst. Geen typische sales organisatie waarbij strikte targets de boventoon voeren, maar waar gekeken wordt naar jouw werkethiek en het eindresultaat.

De ideale kandidaat is bekend met cloud- en dataoplossingen, heeft minimaal 3 jaar sales ervaring en is van plan om zijn carrière een mooi vervolg te geven voor de langere termijn. Daarbij is inhoudelijke kennis van diverse oplossingen zoals Azure, Google Cloud, IBM Cloud of AWS mooi meegenomen.

Functie-eisen

* Minimaal 2 jaar sales ervaring binnen de ICT/Managed Services/Cloud
* Kennis van ICT managed hosting, IT infrastructuur, cloudoplossingen en techniek in het algemeen
* Commerciële en communicatieve vaardigheden
* HBO/WO werk- en denkniveau
* Woonomgeving Randstad

Aanbod

* Goed vast salaris + bonusstructuur
* Lease auto, laptop, telefoon en pensioenregeling
* Een stabiele werkgever voor langere termijn

Sollicitatie

Patrick van Leeuwen