Eind 2017 maakten we het boekje ‘Zó selecteer je TOPverkopers’ omdat we 10 jaar bestonden. Binnen een jaar werd het 1000 keer verzonden in gedrukte vorm en honderden keren gedownload. Op basis van feedback en nieuwe inzichten hebben we de tweede oplage behoorlijk aangepast. We hopen dat het boekje waardevol voor je is.

Wat je zoal vindt in het boekje:

Sales Recruitment Scorecard: we ontwikkelden een eenvoudig systeem waardoor de essentie van de functie die je wilt vullen helder wordt gemaakt. Met de Scorecard kun je gericht en éénduidig op zoek gaan naar de meest belangrijke competenties.

Cost of mis-hire: het werven en selecteren van een goede salesprofessional vraagt een investering. Maar deze kosten wegen niet op tegen de kosten van een zogenaamde mis-hire, blijkt uit onderzoek.

Competentiegerichte vragen: gebruik deze concrete vragen om competenties en eigenschappen van kandidaten te toetsen.

8 tips voor een waardevolle referentiecheck: referenten mogen niet zo maar van alles zeggen over jouw kandidaat, daar hebben werkgever en werknemer bij het afscheid vaak afspraken over gemaakt en ook de wetgeving heeft daar een stokje voor gestoken. En tóch is het verstandig om meerdere referenten te bellen. Je wilt immers zo zorgvuldig mogelijk zijn en zo de kans op succes optimaliseren. Hoe pak je dat aan? Lees het in ons boekje.

Vragen? NEEM DIRECT CONTACT OP

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Op zoek naar salesprofessionals? Als er een goede match is dan gaan we direct voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat we binnen drie weken (minstens) vijf gekwalificeerde kandidaten bij je voordragen!

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Salesrecruiters regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring