Archieven

Milan Roodenburg

Salesrecruiters Milan
Lees het gehele artikel

Jouw CV zegt iets over jezelf, het is daarom belangrijk jezelf te laten zien in je CV. Daarbij let ik, als sourcer, het meest op de verantwoordelijkheden en klanten in je laatste functie. Tip: zet er een goede, zakelijke foto bij!

Nathalie van de Sande

Salesrecruiters Nathalie
Lees het gehele artikel

Ik zie in een CV graag een bondige weergave van de werkzaamheden, verantwoordelijkheden en vooral de (sales)resultaten binnen de laatste functies terug. Een CV is een goede kans om jezelf op de kaart te zetten, dus voeg een persoonlijk gedeelte met competenties, interesses en hobby’s toe.

Tom Boks

Boks li
Lees het gehele artikel

Een goede verkoper heeft een topsport mentaliteit. Ik heb een achtergrond in topsport dus ik weet waar ik naar op zoek ben in een kandidaat; focus op een doel dat ten koste van alles zal worden behaald, zonder excuses en met een ijzeren discipline.   

Tom Minkes

Salesrecruiters Tom Minkes
Lees het gehele artikel

Sommige mensen kunnen alles verkopen, maar het begint met jezelf.
Een sollicitatie begint ruim voordat je met mij aan tafel zit. Daarbij is een goede voorbereiding essentieel om mij te overtuigen dat jij van toegevoegde waarde kunt zijn voor mijn opdrachtgever.

Stefan Paul de Nijs

Stefan Paul de Nijs
Lees het gehele artikel

Ik wil de energie voelen die kandidaten komen brengen bij mijn opdrachtgever. Concreet op de resultaten en de rol die zij hebben gespeeld. Aan de hand van aansprekende voorbeelden kun je mij overtuigen waarom jij de beste kandidaat bent voor de functie.

Simon van den Berg

Salesrecruiters Simon van den Berg
Lees het gehele artikel

Ik word blij van positieve kandidaten die mij energie geven. In tegenstelling tot langdradige kandidaten die energie wegnemen. Vertel enthousiast wat je drijft, wat je ambities zijn en wat jou onderscheidt. En stel positieve vragen over de job waarvoor je op interview bent gekomen.

Joep van Rijn

Joep van Rijn
Lees het gehele artikel

Een vak kan iedereen leren, maar sales zit in je genen of niet. Zonder passie, drive en ambitie word je geen succesvolle verkoper. Je hebt een topsport mentaliteit nodig, en dat moet je kunnen bewijzen tijdens het interview.

Jelco Keizer

Jelco Keizer
Lees het gehele artikel

Je eerste indruk is belangrijk, die kun je maar één keer maken. Geef verder concrete voorbeelden van je successen, wees daarbij in principe kort en bondig. Zorg dat je een persoonlijke pitch hebt, je moet tijdens een sollicitatiegesprek jezelf kunnen verkopen!

Dennis Meiland

Salesrecruiters Dennis Meiland
Lees het gehele artikel

Kandidaten zijn vaak te algemeen als het gaat om hun onderscheidende kwaliteiten. Wat maakt jou uniek? Wat doe jij anders en daardoor beter dan anderen?

Mirco Ouwehand

Mirco Ouwehand
Lees het gehele artikel

Toon interesse; je zit hier niet voor “een” baan maar voor deze baan. Door een sterke motivatie, goede voorbereiding en inhoudelijke vragen moet je me overtuigen dat dit jouw baan is.

Caroline Schoenmakers

Caroline Schoenmakers
Lees het gehele artikel

Het is belangrijk om heel bewust je volgende baan en werkgever te selecteren. Solliciteer alleen op vacatures die aansluiten op jouw ervaringen, sterktes, persoonlijkheid en ambities. En als je dan bij ons op gesprek zit, zorg dan dat je goed weet wat er in de vacature staat. Succesvolle kandidaten worden niet verrast door onze vragen maar zijn goed voorbereid en hoeven niet lang na te denken over overtuigende antwoorden.

Enrico Ouwehand

Salesrecruiters Enrico Ouwehand
Lees het gehele artikel

Je moet kort en bondig je trackrecord kunnen pitchen, zowel in harde resultaten als met aansprekende voorbeelden. Het gaat dan vooral om de rol die je zelf hebt gespeeld en het liefst voorbeelden die relevant zijn voor de job waarvoor je zit. Sales gaat over resultaten, als je daar vaag over bent dan verlies je geloofwaardigheid.