Regional Sales Manager bij Würth – Nederland

Introductie

Würth is een internationaal opererende speler gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, onderhouds-, lijm- en kitproducten, gereedschappen en persoonlijke bescherming.  Levert aan MKB+ in technisch georienteerde branches zoals automotive, bouw, installatie en metaal. Actief in 80 landen met 400 ondernemingen, in Nederland maar liefst ruim 350 medewerkers in de buitendienst. Multi channel strategie, sterk in face to face sales en service, online maar ook fysieke winkels waardoor altijd dichtbij de klant. Gepersonaliseerde E-shop voor alle (36.000) klanten waarmee ze meer dan 100.000 producten aanbieden. 365 werknemers zijn actief in de commerciële buitendienst om klanten persoonlijk en één voor één uitstekend te bedienen. 

Bedrijf zit in een ontwikkelingsfase waarbij er een tussenlaag wordt gecreëerd tussen directie en middle management. Een beslissing om de kwaliteit te garanderen en de span of control te optimaliseren. 

Als RSM ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat in jouw regio (Oost – of Zuid Nederland). Regio bestaat uit  8 districtleiders en de 8 shops. In de functie geef je dus leiding aan +/- 16 direct reports en indirect aan +/- 100 FTE. Focus op ontwikkeling van de managers en aansturen op de KPI’s. Bewaker van de resultaten, kwaliteit, klantontwikkeling, structuur en werkwijze. People manager die weet te bouwen en verbinden om het succes door te zetten.  

Functie eisen

* Minimaal 3 tot 5 jaar succesvolle leidinggevende ervaring aan commercieel middle management in KPI gestuurde cultuur (absolute eis!)
* Ervaring met MKB+ segment, liefst ook automotive/techniek
* Gedreven, enthousiast, flexibel en grote dosis discipline en zelfsturing
* Gepassioneerd over sales, visie op aansturen van grote salesteams 
* In staat dag in, dag uit het beste uit je salesteam te halen
* Woonachtig in regio Oost Nederland (Gelderland/Overijssel/Zuid Drenthe) of Zuid Nederland (Brabant/Noord Limburg)

Aanbod

* €80 tot €90k OTE
* Auto van de zaak en diverse onkostenvergoedingen
* Een uitgebreid inwerktraject op maat
* Volop kansen tot persoonlijke ontwikkeling
* Unieke doorgroeimogelijkheid 

Inlichtingen

Enrico Ouwehand, enrico@salesrecruiters.nl

Sollicitatie

Enrico Ouwehand, enrico@salesrecruiters.nl