National Shopmanager (24 shops) Bevestigingsmaterialen – Landelijk

Introductie

Opdrachtgever is onderdeel van een internationaal opererende speler gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen voor bedrijven in diverse branches zoals automotive, bouw, installatie en metaal. Actief in 80 landen met 400 ondernemingen.

Toonaangevend en marktleider in hun segment. Ambitieuze groeistellingen en de beschikking over tientallen shops verdeeld over Nederland. Leveren meer dan 100.000 producten aan 36.000 klanten. Productaanbod is divers en bestaat uit o.a. gereedschap, machines, PBM, technische chemicaliën, materiaalbewerking en montageproducten. Doelgroepen bevinden zich voornamelijk in het MKB en MKB+ segment. Functie is een sleutelrol om de scherp opgestelde groeidoelstellingen te gaan realiseren. Bedrijfscultuur kenmerkt zich door resultaatgerichtheid, ondernemerschap, optimale klanttevredenheid, saamhorigheid en aandacht voor de persoon en diens ontwikkeling.

Als Nationaal Shopmanager ben je als bevlogen leider verantwoordelijk voor de +- 20 vestigingen (fysieke winkels) in Nederland. Je identificeert je met ondernemerschap, hebt een dynamische en empathische persoonlijkheid en je bent analytisch sterk. Jouw charismatisch leiderschap leidt ertoe dat alle vestigingen een duidelijke groei laten zien op omzet, financieel, kwalitatief en sociaal vlak. Je hebt visie, kent de markt en de ontwikkelingen en springt daarop in met concrete, creatieve en goed doordachte marketingacties. Jij bepaalt het beleid bij met als belangrijke pijlers; omzetverwachting, klantontwikkeling, personele bezetting, voorraadbeheer en winkeluitstraling. Je rapporteert direct aan de Directeur.

Functie eisen

* 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie
* Aantoonbaar succesvol trackrecord 
* Ervaring en/of affiniteit met technische producten is een pré


Aanbod

* De combinatie van een goed vast basissalaris en een variabel beloningssysteem. Hoe beter de prestaties van het team des te beter de verdiensten
* Auto van de zaak en diverse onkostenvergoedingen
* Een inwerktraject op maat, gecombineerd met interne opleiding
* Volop kansen tot persoonlijke ontwikkeling
* Unieke mogelijkheid tot een succesvolle carrière binnen een toonaangevend bedrijf

Sollicitatie

Joep van Rijn
(e) joep@salesrecruiters.nl