International Sales Manager Drone Detection Systems – Den Haag

Introductie

Robin Radar Systems (ca. 21 medewerkers in Den Haag) ontwikkelt innovatieve radarsystemen die drones en vogels detecteren waardoor de veiligheid van mens en vogels wordt verhoogd. De radarsystemen worden ingezet in de segmenten windmolens, luchthavens en drones. Robin Radar is een (onafhankelijke) spin-off van TNO en heeft alle hard/software en intellectuele eigendommen overgenomen van TNO en staat in de top 3 van meest innovatieve MKB-ondernemingen van Nederland. Het jonge en hoogopgeleide team werkt dagelijks hard aan de veiligheid, efficiency en duurzaamheid van bijvoorbeeld energieleveranciers, luchthavens, defensie, gevangenissen, overheidsinstellingen en organisatoren van events. De data van de radarsystemen worden ook ingezet door researchers om adviezen te onderbouwen en strategische besluiten te nemen. Solide investeerders als KLM, TU Delft, Schiphol en Rabobank zorgen voor een stevig fundament, de resultaten van de afgelopen jaren zijn indrukwekkend. 

Om de groeiambities te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een International Sales Manager die de new business development voor zijn rekening zal nemen. De doelgroepen die je zal benaderen zijn voornamelijk (internationale) system integrators die beveiligingssystemen verkopen, producenten van militaire systemen, resellers en eindgebruikers (stadions, defensie, organisatoren van events en overheden). Door middel van het geven van presentaties demo’s maak je resellers en systemintegrators enthousiast, sluit je reseller agreements en zorg je voor de eerste afname.

De ideale kandidaat heeft een achtergrond in defensie en internationale ervaring in het verkopen van tech-oplossingen en systemen. Met jouw ervaring ga je ervoor zorgen dat er een prachtig netwerk wordt opgebouwd. Als Salesmanager sta je stevig in je schoenen staan en ben je representatief en punctueel. 


Functie eisen

* HBO/WO, technische achtergrond
* Internationale sales trackrecord van complexe high tech oplossingen en affiniteit met beveiliging/defensie
* Ervaring met opzetten van resellers netwerk is een pré
* Lange adem voor lang-cyclische trajecten en brede DMU’s
* Positieve energie, humor, politiek en cultureel sensitief
* Vloeiend Engels. Duits en Frans zijn een pré
* Voelt zich thuis in scale-up fase

Aanbod

* Een uitstekend vast salaris plus gebruikelijke secundaire voorwaarden
* Interessant incentive systeem
* Werken bij een innovatieve en groeiende organisatie met gepassioneerde collega’s 


Sollicitatie

Enrique Cortes 
E-mail: enrique@salesrecruiters.nl
Tel: 020-2622448