District Salesmanager Regio – Zuid Nederland

Introductie

Opdrachtgever is onderdeel van een internationaal opererende speler gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen voor bedrijven in diverse branches zoals automotive, bouw, installatie en metaal. Actief in 80 landen met 400 ondernemingen.

Toonaangevend en marktleider in hun segment. Ambitieuze groeistellingen en de beschikking over tientallen shops verdeeld over Nederland. Leveren meer dan 100.000 producten aan 36.000 klanten. Productaanbod is divers en bestaat uit o.a. gereedschap, machines, PBM, technische chemicaliën, materiaalbewerking en montageproducten. Doelgroepen bevinden zich voornamelijk in het MKB en MKB+ segment. Functie gecreëerd ter uitbreiding van het huidige team bestaande uit +/- 540 medewerkers waarvan er 365 in commerciële buitendienst actief zijn, dit alles om de scherp opgestelde groeidoelstellingen te gaan realiseren. 

De District Salesmanager is verantwoordelijk voor het aansturen, coördineren en optimaal presteren van het accountmanagement team. Commerciële people-manager met de focus op het behalen van commerciële resultaten, klantontwikkeling en ontwikkelen van het team. Veel vrijheid, initiatief tonen, werken met structuur en netwerken waar kan. Veel ontwikkelingsmogelijkheden, stabiele organisatie waarbij medewerkers lange dienstverbanden opbouwen. 

Functie eisen

* 2 – 6 jaar succesvolle leidinggevende ervaring aan een commercieel team
* Affiniteit met bovengenoemde branches en producten is een pré
* Je bent gedreven, enthousiast, flexibel en beschikt over een dosis discipline en zelfsturing
* Je hebt grote salespassie en uitstekende people management kwaliteiten
* Je bent bereidt om te investeren en keihard te werken om succesvol te worden
* Jij kan een salesteam stimuleren en prikkelen om iedere dag om het maximale resultaat te behalen!

Aanbod

* De combinatie van een goed vast basissalaris en een variabel beloningssysteem. Hoe beter de prestaties van het team des te beter de verdiensten
* Auto van de zaak en diverse onkostenvergoedingen
* Een inwerktraject op maat, gecombineerd met interne opleiding
* Volop kansen tot persoonlijke ontwikkeling
* Unieke mogelijkheid tot een succesvolle carrière binnen een toonaangevend bedrijf


Sollicitatie

Joep van Rijn
020-2622445
joep@salesrecruiters.nl