Vestigingsmanager Woonbranche – Landelijk

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een vestigingsmanager voor een specifiek product in de woonbranche. Ervaring in deze branche is niet vereist, de juiste drive en managementervaring wel. Je bent eindverantwoordelijk voor de vestiging, bedrijfsresultaten en een goede onderlinge werksfeer. Als vestigingsmanager ga je voor resultaat en niet voor status en is jouw doel om de medewerkers naar een hoger niveau te brengen. Je bespreekt persoonlijke targets en houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken om verbetering en verandering aan te brengen. Je organiseert vestigingsoverleggen en rapporteert de vestigingsresultaten naar de directeur. Naast het aansturen en coachen van de verkoopadviseurs adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze. Vanzelfsprekend heb je een passie voor interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant én de verkoopadviseurs. Tijdens het voeren van langdurige verkoopgesprekken inventariseer je de wensen en behoeftes van de klant en probeer jij aan de hand van deze input een passend product te presenteren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend concern in de woonbranche met meerdere formules en vestigingen verspreid over Nederland. Kenmerkend voor het bedrijf is de kerngezonde financiële situatie en het uitgebreide assortiment met daarbij de hoge kwaliteit die wordt geleverd voor een scherpe prijs. Het personeel kan worden omschreven als commerciële, servicegerichte medewerkers die vol passie en enthousiasme de producten overbrengen aan de klant. Vanzelfsprekend staan de wensen en behoeftes van de klant centraal. De bedrijfscultuur is open, collegiaal, commercieel, hardwerkend, maar waar resultaten gevierd worden. 

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature, solliciteer dan snel en wellicht vind jij een nieuwe baan! 

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een HBO-diploma 
• Je hebt leidinggevende retailervaring en bent omzetgericht 
• Je hebt een sterke affiniteit met interieur 
• Je bent representatief, inspirerend, klantvriendelijk en een gesprekspartner op niveau 
• Je bent bereid om een koopavond, alle zaterdagen en bijkomende zon- en feestdagen (minimaal 20) te werken 
• Je bent 37 uur per week beschikbaar 

Aanbod

Goed vast salaris, afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring. Zeer aantrekkelijke bonusregeling, doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en interessante kortingen.

Sollicitatie

Sander Fransen
(t): 010 2688002
(e): sander@salesrecruiters.nl