Vestigingsmanager Slaapcomfort – Zutphen

Introductie

Met ruim 50 winkels, is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een grote speler in de markt van slaapkamer comfort. Deze marktpositie hebben ze weten te veroveren door moderne producten aan te bieden met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast heeft het sterke team van medewerkers een grote rol hierin gevormd. Omdat dit jonge retail bedrijf de ambitie heeft verder uit te breiden, zijn ze op zoek naar kwalitatief goed personeel om verdere groei te realiseren.  

Als filiaalhouder heb je de verantwoordelijkheid over het verkoopteam en zorg je voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Je geeft leiding aan 3/4 FTE en je zorgt voor optimale motivatie en coaching van het personeel. Daarnaast geef je het goede voorbeeld door zelf actief op de werkvloer te verkopen en adviseren. Naast bovengenoemde werkzaamheden draag je zorg voor de planning, roosters en overige administratieve taken. 


Functie eisen

* Je beschikt minimaal over HBO+ werk- en denkniveau.
* Ervaring in de branche retail is een pré.
* Je weet op een dienstverlenende manier de verkoop te realiseren.
* Je kan snel inventariseren en weet zo de wensen en behoeften van klanten te achterhalen.
* Je bent leergierig om het productassortiment van de opdrachtgever eigen te maken.
* Je bent elke zaterdag en minimaal 2 van de 4 zondagen beschikbaar.
* Je beschikt over minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.


Aanbod

Goed vast salaris en een aantrekkelijk bonussysteem. Daarnaast is de directie zeer nauw betrokken waardoor talenten altijd de kans krijgen door te groeien. Verder ben je werkzaam binnen een bedrijf dat waarde hecht aan een goede teamsfeer. Deze vind je terug in regelmatige teamuitjes en het werken met groepstargets. 

Sollicitatie

Lianda van Battum

(t) 010-2688001
(e) lianda@salesrecruiters.nl