Verkoopspecialist woonbranche (fulltime) – Landelijk

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de woonbranche met meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Kenmerkend voor het bedrijf is het uitgebreide assortiment met daarbij de hoge kwaliteit die wordt geleverd voor een scherpe prijs. Het personeel kan worden omschreven als servicegerichte medewerkers die vol passie en enthousiasme de producten overbrengen aan de klant. De wensen en behoeftes van de klant staan centraal waarbij maatwerkoplossingen aangeboden worden. De bedrijfscultuur is open, collegiaal, hardwerkend en waar resultaten gevierd worden.

Functie

Ben jij een verkoper pur sang? Bezit jij alle eigenschappen van een topverkoper en wil jij werken in een toonaangevende woonwinkel die gekenmerkt wordt door de laatste trends en een goede prijs-/kwaliteitverhouding? Lees dan verder.

Onze opdrachtgever is op zoek naar commercieel talent voor een specifiek product binnen de woonbranche. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en de uiteindelijke verkoop van het woonproduct. Tijdens het voeren van langdurige verkoopgesprekken inventariseer je de wensen en behoeftes van de klant en probeer jij aan de hand van deze input een product op maat te presenteren. Je bent jezelf ervan bewust dat je een maatwerkoplossing aan moet bieden, waarbij de laatste trends, technologieën en een goede prijs-/kwaliteitverhouding centraal staan. Bij deze functie gaat het vaak om aanzienlijke bedragen dus word je geacht om de gunfactor te bezitten en een gesprekspartner op niveau te zijn.

Tijdens een interne opleiding die aangeboden wordt zal de nodige productkennis worden opgedaan. Je werkt 32 tot 40 uur per week, waar qua werkdagen de koopavonden, zaterdagen en bijkomende zon- en feestdagen onder vallen.

Functie eisen

– Commercieel ingesteld en communicatief vaardig
– Affiniteit met interieur – Creatief en klantvriendelijk
– MBO/HBO werk- en denkniveau
– Beschikbaarheid 37 uur per week.
– Beschikbaar op alle zaterdagen, koopzondagen (minimaal 24 zondagen) en feestdagen.
– In het bezit van rijbewijs B en auto tot je beschikking. 

Aanbod

Goed vast salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Aantrekkelijke bonusregeling, interne opleiding (erkend diploma), doorgroeimogelijkheden tot (assistent) filiaalmanager en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Lotte Kras
(t): 020 2622446
(e): lotte@salesrecruiters.nl