Verkoopadviseur Slaapcomfort (Fulltime/Parttime) – Landelijk

Introductie

Met ruim 50 winkels, is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een grote speler in de markt van slaapkamer comfort. Deze marktpositie hebben ze weten te veroveren door moderne producten aan te bieden met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het sterke team van medewerkers een grote rol hierin gevormd. Omdat dit jonge retail bedrijf de ambitie heeft verder uit te breiden, zijn ze op zoek naar kwalitatief goed personeel om verdere groei te realiseren.  

Als verkoopadviseur zorg je dat klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan door een passende verkoop te sluiten. Je empathische vermogen speelt hierbij een belangrijke rol. Je weet als geen ander door te vragen en hiermee wensen en behoeften te achterhalen. Daarnaast kun jij de link leggen naar de producten die bij de klant aansluiten. Je bent daarom ook leergierig en wil alles over het assortiment weten. Met deze kennis en jouw expertise ben je in staat om de juiste producten te verkopen. Daarnaast hebben targets een motiverende werking en zorgt het aantrekkelijke bonussysteem ervoor dat je altijd dat stapje extra zet. Tot slot sta je graag in een goed verzorgde showroom met producten in een hoog segment, waardoor je ook zelf de verantwoordelijkheid neemt deze netjes te houden. 

Functie eisen

* Je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau.
* Ervaring in de branche retail en/of horeca is een pré.
* Je weet op een dienstverlenende manier de verkoop te realiseren.
* Je kan snel inventariseren en weet zo de wensen en behoeften van klanten te achterhalen.
* Je bent leergierig om het productassortiment van de opdrachtgever eigen te maken.
* Je bent elke zaterdag en minimaal 2 van de 4 zondagen beschikbaar.

Aanbod

Goed vast salaris en een aantrekkelijk bonussysteem. Daarnaast is de directie zeer nauw betrokken waardoor talenten altijd de kans krijgen door te groeien. Verder ben je werkzaam binnen een bedrijf dat waarde hecht aan een goede teamsfeer. Deze vind je terug in regelmatige teamuitjes en het werken met groepstargets. 

Sollicitatie

Lianda van Battum
(t) 010-2688001
(e) lianda@salesrecruiters.nl