Showroomadviseur – Den Bosch

Introductie

Onze opdrachtgever is een grote speler op gebied van de verkoop van badkamers in België en wil deze rol ook in Nederland gaan vervullen. Hun unieke concept heeft onder de bestaande filialen in Nederland al voor succes gezorgd. Dit hebben ze naast hun sterke propositie, innovatieve productaanbod en goede prijs-kwaliteitverhouding, ook te danken aan hun sterke team van medewerkers. Ze zijn sociaal vaardig, klantgericht, resultaatgericht en halen voldoening uit het realiseren van de badkamerdromen van hun klanten. 

Als showroomadviseur heb je passie voor verkopen en help je klanten hun badkamerdroom te realiseren. Dit doe je door eerst hun behoefte te achterhalen en daarna advies op maat te verlenen. Je begeleidt de klant op een prettige en professionele manier door het hele verkoopproces. Je neemt eerst de tijd om een beeld te krijgen van het interieur bij de klant thuis. Hierna laat je zien welke passende badkamers je in de showroom hebt staan. Daarnaast breng je de klant op de hoogte van het unieke concept en onderscheidend vermogen wat de opdrachtgever te bieden heeft. Als showroomadviseur werk je in teamverband en vind je het behalen van je teamtarget minstens net zo belangrijk als het behalen van je individuele target.

Functie eisen

* Je hebt verkoopervaring.
* Je streeft altijd naar het behalen van optimale resultaten.
* Je krijgt energie van verkopen en targets.
* Je kan goed werken in teamverband. 
* Je gaat altijd gestructureerd te werk.
* Je bent klantgericht, doelgericht en servicegericht.

Aanbod

Een goed vast salaris met een aantrekkelijke ongelimiteerde bonusregeling. Hard werken wordt bij onze opdrachtgever financieel goed beloond. Vanwege groei en expansie zijn de doorgroeimogelijkheden daarnaast groot. Om ervoor te zorgen dat het personeel over genoeg kennis beschikt, wordt er intensief geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Sollicitatie

Lianda van Battum
(t) 010-2688001
(e) Lianda@salesrecruiters.nl