Sales Development Representative online Academy – Amsterdam

Organisatie

Interessante functie bij een zeer ambitieus bedrijf. Organisatie is geïnspireerd door de grote onlinemogelijkheden en ambieert het helpen ontwikkelen van mensen. Biedt een online Academy, aangepast op de behoeften en de huisstijl van het bedrijf; één (online) plek voor alle trainingen. Richt zich op werkend Nederland en haalt het optimale uit deelnemers. Beste van de beste geven de trainingen: olympisch kampioenen, marketinggoeroes en professionals. Ambitieuze, informele omgeving waar keihard werken gecombineerd wordt met gezelligheid en zelfontwikkeling.

Als Sales Development Representative ben jij verantwoordelijk voor het genereren en onderzoeken van potentiële klanten. Je brengt de DMU’s in kaart en aan de hand van jouw research naar nieuwe leads genereer en kwalificeer jij klanten. Hierdoor vul je de pipeline voor de Account Executives. Jouw expertise speelt hierbij een grote rol want o.b.v. jouw bevindingen gaan de Account Executives aan de slag. Met een persoonlijke benadering per mail, telefoon en/of social media onderscheidt je je van anderen en realiseer jij nieuwe leads.

Denk jij de juiste klik tossen probleem en aanbod te kunnen vinden, kun jij op C-level communiceren en ben je oplossingsgericht? Wil jij samenwerken met een informeel team om leren binnen organisaties te veranderen en te optimaliseren? Dan is deze functie een mooie en uitdagende vervolgstap in je carrière.

Functie eisen

* HBO werk- en denkniveau
* 0-3 jaar saleservaring
* Researcher en commerciële kansen zien
* Anticiperen op behoeften van diverse klanten
* Ondernemend en zelfredzaam


Aanbod

* Aantrekkelijk salaris met uncapped bonusregeling
* Ruim opleidingsaanbod
* Informele, gedreven en ambitieuze werksfeer 
* Volop doorgroeimogelijkheden
* Zeer gezellige vrijdagmiddagborrels


Sollicitatie

Lotte Kras
(t): 020-2622443
(t): 0613270608
(e): lotte@salesrecruiters.nl