Junior Accountmanager Software – Amsterdam

Introductie

Wil jij werken in het leukste IT-bedrijf van Amsterdam? Dan is dit voor jou de place to be! Het bedrijf heeft zich in 14 jaar ontwikkeld tot de marktleider op het gebied van website optimalisaties. Naast het hoofdkantoor in Kopenhagen, heeft het bedrijf vestigingen over de hele wereld. Mede dankzij een grote investeerder is het bedrijf sinds 3 jaar ook gevestigd in Nederland. Het online bedrijf biedt een software dat de kwaliteit van websites optimaliseert, bewaakt en controleert. Dit doen zij voor verschillende branches zoals educatie, overheid, banken, (Web Governance Tools).  

Door de enorme groei van het bedrijf wordt er gezocht naar versterking in het sales team! Als Junior Accountmanager ben je bezig met het eerste contact leggen met potentiële klanten om het product onder de aandacht te brengen met als doel een afspraak te maken voor de accountmanagers. Dit doe je door jouw overtuigende telefonische acquisitie en het versturen van interessante e-mails. Je werkt graag met targets en je bent een echte teamplayer. Als Junior Accountmanager ga je ongeveer 1 keer per week mee met de Accountmanager om te kijken hoe de gesprekken gaan en de deals worden gesloten, met als doel dit uiteindelijk zelfstandig te doen.

Vind jij het een grote uitdaging om mooie klanten binnen te halen en daarmee een groot aandeel te hebben in het succes van onze opdrachtgever in de Nederlandse markt? Reageer dan nu!

Functie eisen

* HBO werk- en denkniveau
* 1-2 jaar (telefonische) saleservaring in de online wereld is een pré.
* Commercieel, communicatief sterk, resultaatgericht, klantvriendelijk, ambitieus, leergierig
* Woonachtig in of rondom Amsterdam

Aanbod

* Uitstekend vast salaris 
* Uitstekende bonusregeling
* Doorgroeimogelijkheden, professionele sales- en producttrainingen in Kopenhagen 
* Successen worden gevierd met gezellige borrels en bedrijfsuitjes
* Diversiteit; binnen- en buitendiensttaken 
* Informele werksfeer

Sollicitatie

Steven van der Meer
(t): (020) 2622440
(e): Steven@salesrecruiters.nl