Filiaalleider – Eindhoven of Cruquius

Introductie

Onze opdrachtgever is een grote speler op gebied van de verkoop van badkamers in België en wil deze rol ook in Nederland gaan vervullen. Hun unieke concept heeft onder de bestaande filialen in Nederland al voor succes gezorgd. Dit hebben ze naast hun sterke propositie, innovatieve productaanbod en goede prijs-kwaliteitverhouding, ook te danken aan hun sterke team van medewerkers. Ze zijn sociaal vaardig, klantgericht, resultaatgericht en halen voldoening uit het realiseren van de badkamerdromen van hun klanten.

Als filiaalleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van je medewerkers in de showroom. Je motiveert en stuurt een winkelteam aan van twee tot vijf personen. Hierbij ben je niet alleen het centrale aanspreekpunt van klanten en medewerkers maar ook van de regiomanager. Je bent iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en altijd betrokken is met klanten. Je hebt passie voor verkopen en neemt graag de voorbeeldrol op je door je klantgericht op te stellen en professioneel advies te verlenen. Verder weet je het beste uit je team naar boven te halen door resultaatgericht te werk te gaan. Je zorgt ervoor dat je samen met je team de unieke propositie van de opdrachtgever waarborgt. Daarnaast help je de opdrachtgever de Nederlandse badkamermarkt te veroveren en heb je de ambitie om mee te groeien. 

Functie eisen

* Ervaring in het uitoefenen van minimaal één leidinggevende functie binnen retail.
* Je streeft altijd naar het behalen van optimale resultaten en weet je team hierin mee te nemen. 
* Je krijgt energie van verkopen en targets.
* Je gaat altijd gestructureerd te werk.
* Je bent klantgericht, doelgericht en servicegericht. 
* Je weet als geen ander om te gaan met het verwerken van informatie.

Aanbod

Naast een goed vast salaris een hele aantrekkelijke ongelimiteerde bonusregeling. Hard werken wordt bij onze opdrachtgever financieel goed beloond. Om ervoor te zorgen dat het personeel over genoeg kennis beschikt, wordt er intensief geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. 

Sollicitatie

Lianda van Battum
(t) 010-2688001
(e) lianda@salesrecruiters.nl