Assistent-filiaalleider – Breda

Introductie

Onze opdrachtgever is een grote speler op gebied van de verkoop van badkamers in België en wil deze rol ook in Nederland gaan vervullen. Hun unieke concept heeft onder de bestaande filialen in Nederland al voor succes gezorgd. Dit hebben ze naast hun sterke propositie, innovatieve productaanbod en goede prijs-kwaliteitverhouding, ook te danken aan hun sterke team van medewerkers. Ze zijn sociaal vaardig, klantgericht, resultaatgericht en halen voldoening uit het realiseren van de badkamerdromen van hun klanten. 

Als assistent-filiaalleider ben je samen met de filiaalleider verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de medewerkers in de showroom. Je helpt de filiaalleider het team te motiveren om het optimale resultaat te behalen. Je hebt passie voor verkopen en neemt graag de voorbeeldrol op je door je klantgericht op te stellen en professioneel advies te verlenen. Verder weet je het beste uit je team naar boven te halen door enthousiasmerend en resultaatgericht te werk te gaan. Je zorgt ervoor dat je samen met je team de unieke propositie van de opdrachtgever waarborgt. Daarnaast help je de opdrachtgever de Nederlandse badkamermarkt te veroveren en heb je de ambitie om mee te groeien.

Functie eisen

  • Je streeft altijd naar het behalen van optimale resultaten en weet andere werknemers hierin mee te nemen.
  • Je krijgt energie van verkopen en targets.
  • Je gaat altijd gestructureerd te werk.
  • Je bent klantgericht, doelgericht en servicegericht.
  • Je weet als geen ander om te gaan met het verwerken van informatie. 

Aanbod

Naast een vast goed salaris een hele aantrekkelijke ongelimiteerde bonusregeling. Hard werken wordt bij onze opdrachtgever financieel goed beloond. Vanwege groei en expansie zijn de doorgroeimogelijkheden daarnaast groot. Om ervoor te zorgen dat het personeel over genoeg kennis beschikt, wordt er intensief geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.  

Sollicitatie

Lianda van Battum 
(t) 010-2688001
(e) lianda@salesrecruiters.nl