Referenties
 • Jacob Jan Bos, Manager Business Development, Albron

 • Yamina Lakbiach, Accountmanager, Kamer van Koophandel

 • Salesrecruiters heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Deze organisatie laat glansrijk zien dat een recruitment organisatie zich kan onderscheiden door te beschikken over een hoge mate van vak- en branchekennis, sterke binding met de klant en enorme drive om samen succesvol te zijn.  Voor mij als HR man is het van uitermate hoog belang dat onze business tevreden is met en kan rekenen op een effectieve samenwerking. De feedback die ik vanuit de business krijg is gewoonweg fantastisch. De passie die de medewerkers van Salesrecruiters in hun vak steken en de flexibiliteit die zij laten zien maakt hen ware professionals in hun vakgebied. Een absolute aanrader voor iedere organisatie die een serieuze partner zoekt in de recrutering van Sales posities.

  Jeroen Benneheij – HR Business Partner Sales & Sales Operations Office Depot

 • Bij ASSA ABLOY had ik al goede ervaringen met Salesrecruiters, dus toen we bij Zumtobel twee sales vacatures hadden was de stap snel gezet. In korte tijd hebben ze boven verwachting gepresteerd. Salesrecruiters heeft niet alleen de twee vacatures ingevuld, maar ook een binnendienst vacature die we niet eens bij ze hadden uitgezet. Als Salesrecruiters een kandidaat voordraagt, kan ik er vanuit gaan dat de kwaliteit goed is en de persoon aansluit bij onze organisatie.

  Olaf Buiting, Commercieel Directeur, Zumtobel Groep Nederland

 • Door hun persoonlijke aanpak kreeg Salesrecruiters snel een goed beeld van onze behoefte.
  Al binnen twee weken werden er uitstekende kandidaten voorgesteld en omdat de consultant het hele recruitment proces actief begeleidde heeft dit geresulteerd in een snelle en goede invulling van de vacature. Ik raad Salesrecruiters van harte aan bij mijn relaties!

  Eelco Hoogendoorn, Business Manager, Gravograph

 • Salesrecruiters is een partij die zich inleeft in de organisatie en het profiel op basis van een degelijke voorselectie. Zij verkopen geen kandidaten maar presenteren een eerlijke weerspiegeling van de kandidaat. Kortom een rekrutering zoals het hoort wat een grote tijdswinst met zich meebrengt.

  Julie Temmerman, Manager Human Resources, Plastic Omnium

 • Wij zijn enorm tevreden met de kwaliteit van de dienstverlening van Salesrecruiters. Ze zijn écht onderscheidend als het gaat om passie voor de match en het resultaat. Omdat ze een relevant sales-netwerk hebben weten ze uitstekende kandidaten te vinden. Het valt me ook op dat de kandidaten heel blij zijn met Salesrecruiters, dat komt door hun oprechte interesse en verdieping en de wijze waarop ze de kandidaten begeleiden in het proces.

  Jos van Moerkerk, Manager Sales & Communicatie, Actief Werkt

 • Als Sales Manager heb ik ruime ervaring met recruitment bureaus, maar Salesrecruiters is het enige bureau dat zich werkelijk in kandidaten verplaatst in plaats van “schieten vanuit de heup”. Door deze  professionele en kundige aanpak werk ik nu binnen een organisatie en rol die voor mij als een maatpak voelt en waar ik met veel plezier en succes leiding geef aan de verkoopafdeling.

   

  Jeroen Tuijtel, Sales Manager

 • Salesrecruiters heeft mij optimaal begeleid naar een nieuw uitdaging. Iedere afspraak werd tot in de puntjes nagekomen. Voor en na een afspraak bij de potentiële nieuwe werkgever hadden we overleg en kreeg ik weer nieuwe tips. Salesrecruiters is voor mij persoonlijk en betrouwbaar.

  Leonard Reijsbergen, Area Sales Manager, TIP Trailer Services

 • Hoewel ik zeer tevreden was bij mijn voormalige werkgever, wist Salesrecruiters mijn interesse te
  wekken voor een nieuwe uitdaging. De gesprekken onderscheidden zich van andere
  recruiters door de persoonlijke benadering enerzijds en het overbrengen van het niveau
  van mijn nieuwe functie anderzijds.

  Salesrecruiters, bedankt voor deze mooie carrièrestap. 

  Dennis de Koning, Senior Accountmanager, Realworld Systems

 • Door de structurele aanpak van Salesrecruiters werd ik goed begeleid en door het goede inlevingsvermogen zijn er ook geen valse verwachtingen ontstaan. Er was sprake van een betrokken houding wat mij scherp heeft gehouden. Het is prettig om te merken dat Salesrecuiters interesse toont tijdens en na het recruitment proces. De passie voor het vak is voelbaar.

  Maurice Cariot, Account Manager, NFP

 • Na een prettig eerste gesprek heb ik drie erg leuke gesprekken gehad met Dow Jones. De match was duidelijk en Salesrecruiters informeerde me gedurende het proces goed en snel. Ik heb de aanpak als betrouwbaar en zeer prettig ervaren.

  Mark Schoenmakers, Sales Manager, Dow Jones

 • Tijdens het interview wist de consultant van Salesrecruiters mijn kwaliteiten en wensen haarscherp naar boven te krijgen en binnen letterlijk enkele dagen was de juiste match gevonden. Overigens wordt er niet gezocht naar de “snelle match”. Ze gaan duidelijk voor duurzame kwaliteit. Voor mij voelde dit als vakmanschap. 

  Pauline Lingg, Accountmanager, Albron