Ontmoet ons team

Enrico Ouwehand Co Owner / Managing Director

Je moet kort en bondig je trackrecord kunnen pitchen, zowel in harde resultaten als met aansprekende voorbeelden. Het gaat dan vooral om de rol die je zelf hebt gespeeld en het liefst voorbeelden die relevant zijn voor de job waarvoor je zit. Sales gaat over resultaten, als je daar vaag over bent dan verlies je geloofwaardigheid.

enrico@salesrecruiters.nl
T.
Linkedin

Caroline Schoenmakers Co Owner / Managing Director

Het is belangrijk om heel bewust je volgende baan en werkgever te selecteren. Solliciteer alleen op vacatures die aansluiten op jouw ervaringen, sterktes, persoonlijkheid en ambities. En als je dan bij ons op gesprek zit, zorg dan dat je goed weet wat er in de vacature staat. Succesvolle kandidaten worden niet verrast door onze vragen maar zijn goed voorbereid en hoeven niet lang na te denken over overtuigende antwoorden.

caroline@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 42
Linkedin
Enrique

Enrique Cortes Managing Consultant

Als je gaat solliciteren is de concurrentie hevig, dus waar zit jouw onderscheidend vermogen? Zorg voor een overtuigende salespitch waaruit jouw passie blijkt, maak een overzicht van jouw trackrecord en jouw werkwijze. De energie en positiviteit waarmee je dit kunt presenteren maken zeker het verschil tijdens een interview.

enrique@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 48
Linkedin

Joep van Rijn Managing Consultant

Een vak kan iedereen leren, maar sales zit in je genen of niet. Zonder passie, drive en ambitie word je geen succesvolle verkoper. Je hebt een topsport mentaliteit nodig, en dat moet je kunnen bewijzen tijdens het interview.

joep@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 45
Linkedin

Jelco Keizer Senior Recruitment Consultant

Je eerste indruk is belangrijk, die kun je maar één keer maken. Geef verder concrete voorbeelden van je successen, wees daarbij in principe kort en bondig. Zorg dat je een persoonlijke pitch hebt, je moet tijdens een sollicitatiegesprek jezelf kunnen verkopen!

jelco@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 41
Linkedin

Tom Boks Recruitment Consultant

Een goede verkoper heeft een topsport mentaliteit. Ik heb een achtergrond in topsport dus ik weet waar ik naar op zoek ben in een kandidaat; focus op een doel dat ten koste van alles zal worden behaald, zonder excuses en met een ijzeren discipline. 

tomboks@salesrecruiters.nl
T. 010 - 268 80 03
Linkedin

Myrthe Brommer Recruitment Consultant

Als je hebt besloten om te reageren op een vacature moet je kunnen uitleggen waarom jij succesvol zult worden in deze rol en waarom je waardevol zult zijn voor de werkgever. Kom met concrete voorbeelden als “bewijslast”.

myrthe@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 49
Linkedin

Daniel Stals Recruitment Consultant

De doorslaggevende factor tijdens ons gesprek is dat je in staat bent om jouw aandeel in behaalde successen aan te tonen. Ik let op de energie die je uit-straalt en de motivatie die je door middel van een persoonlijke pitch voor de vacature over brengt. Uiteindelijk moet in het gesprek naar voren komen waar-om jij een toegevoegde waarde kan zijn.

daniel@salesrecruiters.nl
T. 010-2688007
Linkedin

Lianda van Battum Recruitment Consultant

Het is belangrijk dat je je goed in de positie waar je op reageert en het bedrijf hebt verdiept en met volle overtuiging weet te vertellen waarom dit je droombaan is. En ik verwacht uiteraard kritische vragen en iemand die energie uitstraalt.

lianda@salesrecruiters.nl
T. 010-2688001
Linkedin

Steven van der Meer Recruitment Consultant

Ik verwacht dat een kandidaat zich goed heeft verdiept in de vacature en de organisatie. Ook vind ik het belangrijk de intrinsieke motivatie van de kandidaat te achterhalen. ‘’Blijf dicht bij jezelf, hier zal je alleen maar profijt van ondervinden!’’

steven@salesrecruiters.nl
T. (020) 2622440
Linkedin

Froukje Bosma Recruitment Consultant

Bij solliciteren is het belangrijk om jezelf te verkopen. Zorg ervoor dat je ons overtuigt en wees altijd eerlijk. Een goed CV en duidelijke pitch zijn van belang als je de baan echt graag wilt. Weet waar je het over wilt hebben en bereid het gesprek goed voor. Hoe enthousiaster jij bent, hoe enthousiaster wij worden!

froukje@salesrecruiters.nl
T. 020-2622446
Linkedin

Emma Kalkman Recruitment Consultant

Zelfvertrouwen tijdens je sollicitatiegesprek en enthousiast zijn over de functie waar je voor solliciteert, zijn essentieel om een goede indruk te maken. Verder is een goede voorbereiding belangrijk. Weet wat de baan inhoudt en weet wat jij kunt toevoegen aan de organisatie. Maar kijk ook kritisch naar jezelf. Het benoemen van je ontwikkelpunten is geen teken van zwakte, maar van professionaliteit.

emma@salesrecruiters.nl
T. 020-2622407
Linkedin

Marcel Schouten Recruitment Consultant

Jouw eerste indruk zegt alles. Zorg dat je goed voorbereid aan tafel komt en weet wat je uitstraalt naar de persoon waarmee jij in gesprek komt. Op deze manier geef jij jezelf de beste kans om jouw droombaan aan de haak te slaan. Hierbij zijn passie, enthousiasme en oprechtheid één van de voornaamste succesfactoren.

marcel@salesrecruiters.nl
T. 010-2688008
Linkedin
Lotte Salesrecruiters

Lotte Kras Recruitment Consultant

Eerlijkheid & oprechte interesse van de kandidaat vind ik belangrijke aspecten binnen de sollicitatieprocedure. Ik verwacht dat kandidaten goed voorbereid op gesprek komen en representatief zijn. Ik verwacht dat kandidaten zich kunnen onderscheiden van anderen en laten zien wat zij kunnen toevoegen.

lotte@salesrecruiters.nl
T. 020-2622407
Linkedin
Sander Salesrecruiter

Sander Fransen Recruitment Consultant

Een verkoop ontstaat door een boeiend verhaal. Dit verhaal moet verteld worden vol passie en een duidelijke inhoud. Daarbij is het belangrijk dat je enthousiast bent en met voorbeelden komt. Uiteindelijk ben jij degene die zich moet onderscheiden van anderen en spreken de resultaten voor zich.

sander@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 45
Linkedin

Patrick van Leeuwen Recruitment Consultant

Enthousiasme en oprechte interesse in de job is van groot belang. Hierbij is de eerste indruk essentieel, dit is je visitekaartje. Bereid je goed voor, zorg dat je concrete vragen opstelt en je van tevoren goed verdiept in de organisatie waarmee je spreekt. Dit zie ik als de sleutel tot jouw succes.

patrick@salesrecruiters.nl
T. 010 - 268 80 03
Linkedin
Dennis Rietberg

Dennis Rietberg Recruitment Consultant

Ik vind het belangrijk dat een kandidaat goed voorbereid is en zich verdiept heeft in de vacature en de organisatie. Presenteer jezelf als kandidaat zoals je daadwerkelijk bent. Ook is het van belang om jouw behaalde successen goed onderbouwd te presenteren, dan komt het tijdens de sollicitatieprocedure en in je nieuwe baan zeker goed!

dennisrietberg@salesrecruiters.nl
T. 020-2622407
Linkedin

Raymond Pijpaert Recruitment Consultant

Wat ik belangrijk vind tijdens een sollicitatie is dat de kandidaat enthousiast is en veel overtuigingskracht heeft. De kandidaat bereidt zich natuurlijk goed voor en kan aangeven waarom hij zichzelf bij het bedrijf vindt passen en op welke manier je van toegevoegde waarde zal zijn voor het bedrijf. Wees zelfkritisch en stel gerichte vragen tijdens het gesprek.

raymond@salesrecruiters.nl
T. 020-2622447
Linkedin

Hein Pennings Sourcing Specialist

Jouw CV zegt iets over jezelf, het is daarom belangrijk jezelf te laten zien in je CV. Daarbij let ik, als sourcer, het meest op de verantwoordelijkheden en klanten in je laatste functie. Tip: zet er een goede, zakelijke foto bij!

hein@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 44
Linkedin

Jasper Bentvelsen Sourcing Specialist

Ik zie in een CV graag een bondige weergave van de werkzaamheden, verantwoordelijkheden en vooral de (sales)resultaten binnen de laatste functies terug. Een CV is een goede kans om jezelf op de kaart te zetten, dus voeg een persoonlijk gedeelte met competenties, interesses en hobby’s toe.

jasper@salesrecruiters.nl
T. 020 - 266 64 44
Linkedin

Marnick Ouwehand Sourcing Specialist

Het is belangrijk jezelf te laten gelden in een gesprek en dat je successen terug laat komen in je CV. Als sourcer, let ik het meest op continuïteit, verantwoordelijkheden en groei.

marnick@salesrecruiters.nl
T. 020 - 266 64 44
Linkedin

Sophie de Boer Finance

sophie@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 44
Linkedin

Milou Ouwehand Finance

milou@salesrecruiters.nl
T. 020 - 262 24 44
Linkedin

Humphrey Prika Online Marketing Manager

humphrey@salesrecruiters.nl
T.
Linkedin