Strategic Insights Analyst – Zaltbommel

Introductie

Onze opdrachtgever IRi Nederland is een internationale big data leverancier, die haar FMCG en Retail klanten helpt om hun business succesvol te laten groeien en verbeteren. Zij bieden advies, innovatieve platformen en analyse methodieken waarbij big data wordt omgezet in commerciële, waardevolle output. Deze transformatie die voortkomt uit de kassadata van retailers, online data en kwalitatief shopperonderzoek maken ze toegankelijk voor hun klanten waardoor zij meer grip krijgen op de markt.

De cultuur bij IRi is te omschrijven als open, respectvol, pro-actief en ambitieus. Mensen zijn behulpzaam, betrokken en ‘down to earth’. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je zal gaan samenwerken met intelligente collega’s en met grote en kleine FMCG bedrijven.

Als Strategic Insights Analyst ben je verantwoordelijk voor het genereren van waardevolle inzichten die de strategische FMCG klanten van IRi helpen om groei te realiseren. Dit doe je door scherpe database analyses te vertalen naar (visuele) aanbevelingen. Als belangrijkste schakel in het interne klantenteam coördineer je projecten en zorg je voor de planning en de aanlevering. Daarom moet je beschikken over een hands-on mentaliteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat analyses om te zetten naar inzichten en acties. Je bent onderdeel van de afdeling Client Growth Delivered en rapporteert direct aan de Strategic Insights Manager.

Functie eisen

* HBO / Universitaire opleiding (bij voorkeur commercieel en/of marketing)
* Commercieel, analytisch vermogen en resultaatgericht
* 5 jaar ervaring in de FMCG 
* Kennis van de FMCG- en/of retailmarkt
* Kennis van (Trade)Marketing en Sales
* Pro-actief
* Teamplayer
* Flexibel
* Uitstekende beheersing van MS Office: met name Excel en Powerpoint
* Uitstekende beheersing Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

* Goed vast salaris inclusief 13e maand en 8% bonusregeling bij behalen bedrijfsresultaat
* Inspirerende en uitdagende werkomgeving met hoogopgeleide marketing- en salesprofessionals 
* Doorgroeimogelijkheden die helpen je carrière te lanceren
* 32 vakantiedagen
* Goede pensioenregeling en zorgverzekering
* Een actieve personeelsvereniging


Sollicitatie

Steven van der Meer
Email: steven@salesrecruiters.nl
Tel: 0649915767