Sourcer bij Salesrecruiters – Hoofddorp en Zoetermeer

Organisatie

Salesrecruiters is gespecialiseerd in het vinden en selecteren van salesprofessionals, van Accountmanagers tot commerciële directiefuncties. Onze opdrachtgevers komen uit verschillende branches zoals ICT, media, FMCG, de reiswereld, facilitair en techniek. 

Wij zijn een in Hoofddorp en Zoetermeer gevestigd nationaal opererende organisatie met in totaal 14 medewerkers. We zijn een jong, ambitieus en een gedreven team met een passie voor sales en werving en selectie. Wij zijn waardevol voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat, proberen snel te schakelen en zijn altijd op zoek naar de kansen in de markt. Er heerst een informele werksfeer met veel humor waar wel hard gewerkt wordt. Hierin kun je veel leren en opsteken.

Functie

Binnen Salesrecruiters zijn wij op zoek naar een parttime sourcer die ons team in Hoofddorp komt versterken. Hierin ondersteun je het team in het vinden van de juiste kandidaten voor uitdagende salesvacatures. Je bent medeverantwoordelijk voor het proces waarin je opdrachtgevers topmedewerkers levert en waarin je sales potentials helpt aan een nieuwe uitdaging in hun carrière. 

Functie eisen

  • Je bent bezig met een (commerciële)HBO- of WO-opleiding
  • Je bent 12 – 16 uur per week beschikbaar (dit is flexibel in te plannen!)
  • Je bent proactief
  • Je hebt een goed analytisch vermogen
  • Je bent resultaatgericht
  • Je hebt affiniteit met sales

Aanbod

Een prima salaris, reiskostenvergoeding, je mag je uren in overleg flexibel inplannen, en een commerciële leeromgeving, kortom: ideaal voor naast je studie!

Sollicitatie

Caroline Schoenmakers
(e): caroline@salesrecruiters.nl
(t): 020 2622442