Senior Business Development Manager – Benelux

Introductie

Opdrachtgever is een vooraanstaande leverancier van producten, diensten en oplossingen voor elke werkplek. Dit kan zowel op kantoor, thuis, op school of in de auto zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgt onze opdrachtgever ervoor dat klanten hun werk optimaal kunnen uitvoeren: productiever, efficiënter, duurzamer en tegen lagere kosten. Het bedrijf bedient consumenten en bedrijven in meer dan 14 landen en maakt gebruik van een wereldwijd netwerk.

Als Senior International Business Development manager ben je het gezicht van de organisatie in de Benelux en ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van de grootste en belangrijkste klanten. Je verkoopt commodity’s aan je klanten, zoals technologie, kantoorartikelen, print- en documentdiensten, bedrijfsondersteunende diensten, facilitaire producten, meubilair en schoolartikelen. Je excelleert in solution selling en overtuigend communiceren gaat je van nature goed af. In jouw gesprekken weet je exact waar de klantbehoeften en pijnpunten zitten. Zodoende signaleer jij mogelijkheden en breng je deze zorgvuldig in kaart. Klanten weet je volledig te ontzorgen en voor je te winnen met je enthousiasme en expertise. 

Jij bent representatief, beschikt over een hoog energielevel en met jouw culturele sensitiviteit krijg je zaken voor elkaar. Daarnaast beschik je over een competitieve attitude maar ben je wel een sturende kracht in teamverband bij zeer uitdagende, prijsgevoelige bid- en tendertrajecten. Je mag pionieren en ondernemerschap tonen en je voelt thuis in een snelle, dynamische omgeving. Bovendien krijg je de gelegenheid om een prachtig netwerk op te bouwen en autonoom te werken in een vernieuwende organisatie. Bij de opdrachtgever is er sprake van een echte ontwikkelingscultuur en dat het dus de ideale plek om jouw senior commerciële talent naar een nog hoger niveau te tillen. 

Functie eisen

* Minimaal een afgeronde HBO opleiding
* 10 jaar ervaring in solution selling
* Huntersmentaliteit en bewezen salestrackrecord
* Pro-actief, punctueel, nauwkeurig en resultaatgericht
* Vloeiend Engels en Nederlands, Duits is een pré
* Je beschikt over het vermogen volledig zelfstandig te werken

Aanbod

* Uitstekend salaris en secundaire voorwaarden
* Interessante bonusregeling
* Auto, laptop, telefoon
* Doorgroeimogelijkheden
* Veel ruimte om te ondernemen
* Dynamische organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen
* Jaarcontract


Sollicitatie

Enrique Cortes
Tel: 06 14459238  
Email: enrique@salesrecruiters.nl