Salesmanager Learning Solutions B2C – Amsterdam

Introductie

Werkgever is marktleider op het gebied van “customized” talentrainingen voor grote, internationale organisaties. Het bedrijf, dat trainingen levert in meer dan 52 landen realiseert een indrukwekkende groei. Onderscheidend op gebied van online technologie, kwaliteit en flexibiliteit. Je komt dus bij een bijzonder succesvolle organisatie met focus op groei. De cultuur is out going, leergierig, dynamisch, teamspirit is erg sterk en gedreven.

Organisatie

Je bent als salesmanager voornamelijk verantwoordelijk voor het realiseren van wekelijkse doelstellingen met scholen, studenten, jonge professionals en au pairs. Internationale bestemmingen worden vanuit Nederland gefaciliteerd. Je bouwt intensief aan een netwerk in de learning solution branche en pakt succesvol aan de hand van een grondige marktanalyse kansen op.

Je inventariseert de leerbehoefte bij een vrij brede gebruikersgroep, veelal particulieren, bedenkt en verwoordt de passende oplossingen, presenteert deze en sluit uiteindelijk de deal. De snelheid van de salescyclus is hoog, van enkele dagen tot maanden. Samen met jouw internationale collega’s bewerk je de markt continu. Je werkt veelal vanuit kantoor in Amsterdam of bent onderweg naar klanten en zult af en toe reizen vanwege internationale salestrajecten en -salesmeetings.

Functie eisen

* Afgeronde HBO/ WO-opleiding 
* Succesvolle saleservaring in een internationale omgeving
* Netwerk in de educatie sector is een grote pré
* Sterke beheersing van pipeline management skills 
* Proactief en zelfstandig werkend binnen een klein dynamisch team 
* Vloeiend Engels, en Nederlands

Aanbod

* Goed vast salaris plus gemiddeld 30% variabel (uncapped) 
* 25 vrije dagen, worden er bij contractverlenging 30 
* Ziektekostenverzekering
* Internationale doorgroeimogelijkheden

Sollicitatie

Jelco Keizer
(m) 0620433435
(e)  jelco@salesrecruiters.nl