Sales Executive Investment – Amsterdam

Introductie

Heb je een afgeronde HBO opleiding en wil je graag onderdeel uitmaken van een jonge en leerzame organisatie in hartje Amsterdam? Wil je heel hard werken en ook heel veel geld verdienen? Heb je affiniteit met investeringen en de financiële sector? Durf jij jezelf uit te dagen en ben jij een echte doorzetter?   

Lees dan maar door want dan ben je waarschijnlijk het type dat ik zoek. 

Werkgever is een grote speler in de investeringsmarkt met de focus op investeringen in de vastgoedbranche. Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand in hartje Amsterdam. Er wordt hard gewerkt en dit harde werk wordt ook zeker beloond met flinke bonussen en daarnaast nog eens gezellige bedrijfsborrels en luxe etentjes. Als Sales Executive ben je intensief bezig met het telefonisch benaderen van potentiele klanten en het onderhouden van de bestaande relaties. Hoe groter het klantenbestand je opbouwt, hoe meer je gaat verdienen. Er wordt binnen deze functie veel van je verwacht, maar er wordt ook alles aan gedaan om je goed op te leidden en klaar te stomen voor deze uitdagende job. Kortom als jij beschikt over een flinke doses doorzettingsvermogen en de drive hebt om veel geld te verdienen dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres!

Functie

Ik zoek een gedreven sales kandidaat met affiniteit in de financiële/investering sector, ambities, scherp, resultaatgericht en een echte winnaar. Daarnaast heb je minimaal HBO werk en denk niveau en kan je mensen goed overtuigen bij het maken van grote beslissingen.

Aanbod

* Goed basis salaris
* Jong team
* Leuke incentives 
* Vrijdag ‘patatdag’ en daarnaast regelmatig luxe etentjes voor het hele team
* Mooie eerste stap naar een echte salesprofessional 

Sollicitatie

Raymond Pijpaert
(t): 020 2622447
(e): raymond@salesrecruiters.nl