Sales Consultant IT (€60.000 tot €100.000+ OTE) – Amsterdam

Introductie

Heb je een afgeronde HBO/WO opleiding en wil je graag onderdeel uitmaken van een zeer succesvolle en sterk groeiende organisatie in Amsterdam Zuid? Wil je heel hard werken en ook heel veel verdienen? Heb je een grote algemene kennis en ben je oprecht geïnteresseerd in mensen? Ben je er klaar voor om in korte tijd veel te leren en het beste uit jezelf te halen?

Lees dan maar door want dan ben je waarschijnlijk het type dat ik zoek. 

Werkgever is een internationale speler in de IT sector met focus op verschillende nichemarkten. Onderscheidt zich door gedrevenheid, authenticiteit, intelligentie, kwaliteit en plezier. Afgelopen jaar omzet verdubbeld en dit jaar al weer ruim boven target. Stijlvol kantoor in Zuid met allerlei luxe om de energie van alle collega’s gedurende de dag optimaal te houden. Er wordt keihard gewerkt. Maar ja, er wordt ook heel veel succes behaald en dat wordt samen gevierd. Als Sales Consultant ben je intensief aan het netwerken, contacten opbouwen en onderhouden met bestaande en nieuwe klanten. Je doet sales op het hoogste niveau bij nationale en internationale key accounts. Werkgever investeert veel in jouw ontwikkeling met speciaal ontwikkelde masterclasses waarbij salestechnieken en inhoudelijke kennis getraind worden. Iedereen loopt strak in pak, dames in stijlvolle kleding. Dit past ook bij de succescultuur die hier heerst. Deze werkgever snapt dat heel hard werken ook beloond moet worden. Mooie incentives (lunchen in sterrenrestaurants, reisjes naar Ibiza en zeer hoge bonussen. Onafhankelijk van jouw leeftijd of ervaring loopt jouw salaris op tot 100K.


Functie

Ik zoek een startende (max. 2 jaar ervaring) gedreven saleskandidaat, met oprechte interesse in mensen, algemeen ontwikkeld, ambitieus, statusgericht en is een échte winnaar. Daarnaast een afgeronde HBO/WO opleiding, zeer gedisciplineerd, overtuigend en gevoelig voor (onbegrensde) bonussen en woonachtig in Amsterdam.

Aanbod

*Internationale toonaangevende werkgever
*Markconform salaris
*Onbegrensde bonusregeling (tussen 30.000 en 50.000K+)
*Doorgroeimogelijkheden
*Incentives nationaal/internationaal

Sollicitatie

Lotte Kras 
(t) 020-2622443
(t) 0613270608
(m) lotte@salesrecruiters.nl