Recruitment Consultant bij Salesrecruiters – Hoofddorp

Introductie

Salesrecruiters groeit, daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe Recruitment Consultants voor onze kantoren in Amsterdam of Den Haag/Rotterdam. 

Salesrecruiters heeft zich sinds 2007 ontwikkeld tot het toonaangevende in sales gespecialiseerde werving- en selectiebureau. De groei van ruim 40% per jaar is te danken aan de kernwaarden waar de consultants zich dagelijks door laten leiden; Kritisch, integer en waardevol. Kwaliteit boven kwantiteit met de focus op sales, dat is de reden dat klanten voor ons kiezen en bij ons blijven. Ons team bestaat uit jonge, hoog opgeleide professionals met passie voor sales, mensen en resultaten. Het is onze ambitie om ons sterke merk nog verder uit te bouwen, daar spelen de consultants een doorslaggevende rol in. 

De cultuur binnen Salesrecruiters laat zich omschrijven als gedreven, gecommitteerd, betrouwbaar, snel, target (en money-)driven, sportief, vriendschappelijk, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zelfwerkzaam. Hard werken en hard lachen gaan bij ons prima samen.

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor snelle en goede invulling van salesvacatures. Je voert het hele proces uit, van acquisitie tot klant-intake, het schrijven van wervingsteksten, vinden, selecteren en interviewen van kandidaten, schrijven van profielen en het begeleiden van de afronding in nauwe relatie met kandidaat en opdrachtgever. Een breed takenpakket, je moet dus van veel markten thuis zijn om succesvol te zijn. 

Herken je jezelf en je ambities? Wil je onderdeel worden van ons succes? Heb je een afgeronde HBO opleiding en woon je niet al te ver van Amsterdam/Rotterdam/Den Haag? 
Stuur dan je CV en een zeer overtuigende pitch naar caroline@salesrecruiters.nl. Wie weet zien we elkaar dan snel!

 

Functie eisen

* Minimaal afgeronde relevante HBO opleiding
* Sales ervaring (eventueel naast studie)
* Gedreven, resultaatgericht, competitief
* Overtuigend, oprecht geinteresseerd en gepast assertief
* Corporate representatief
* Woonachtig in omgeving Hoofddorp

Aanbod

Bovengemiddeld vast salaris en hoge variabele beloning