Recruitment Consultant bij Salesrecruiters – Hoofddorp / Zoetermeer

Introductie

Wil jij de basis leggen voor jouw professionele, commerciële carrière? Ben jij op zoek naar een omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Pas jij goed binnen een team met een topsportmentaliteit? 

Are you sure? Dan hebben wij elkaar gevonden!

Wij zijn Salesrecruiters, marktleider in sales gespecialiseerde werving en selectie. Twee vestigingen, in Hoofddorp en Zoetermeer. Een management team met ruime ervaring in commercieel management binnen verschillende branches. Een team van 20 young professionals die elke dag werken met passie voor sales en mensen. Award winning, afgelopen twee jaar de FD Gazellen Award gewonnen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Uitstekende reputatie en positie in de markt met klanten als Slam FM, Shell en Carhartt. Kritisch, integer, waardevol en kwaliteit boven kwantiteit. Dat is de reden waarom klanten voor ons kiezen en bij ons blijven.

De gezochte Recruitment Consultant heeft inlevingsvermogen, ontzorgt klanten en bindt kandidaten. Is voor beide partijen van toegevoegde waarde. Verantwoordelijk voor snelle en goede invulling van sales vacatures bij een eigen klantengroep. Jij bent in control gedurende het hele proces. Acquisitie, klant-intake gesprekken, wervingsteksten schrijven, kandidaten vinden, selecteren en interviewen, sollicitatieprocedures begeleiden en de relatie met zowel kandidaten en opdrachtgevers managen. Een startup cultuur die zich laat omschrijven als vriendschappelijk, sportief, gecommitteerd, target- en money driven. 

Dikke bonussen verdienen en buitenlandse trips naar Edinburgh, Berlijn en Valencia? Bepaal jij waar wij volgend jaar naartoe gaan? 

Pitch jezelf binnen! 


Functie eisen

* Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
* Commercieel gedreven
* Topsportmentaliteit

Sollicitatie

Caroline Schoenmakers
(T) 020 – 262 24 42
(E) caroline@salesrecruiters.nl