New Business Development Manager Merchandising – Amsterdam

Introductie

Ambitieus, sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in custom-made merchandising en hoogwaardig POS-materiaal. Verantwoordelijk voor ontwerp, productie en distributie van de producten. Bedrijf kenmerkt zich door creativiteit, complex projectmanagement, sterke focus op kostenbeheersing en kwaliteitscontrole. Klantportfolio bestaat uit bedrijven zoals Heineken, Campina, Coca Cola, Nivea en Jägermeister.

Als New Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. De kaders zijn nog onbekend, je hebt veel vrijheid in het ontwikkelen van een sales strategie. Dit betekent het genereren van leads, telefonische acquisitie, klantbezoeken, sluiten van deals en de aftersales. In het begin zal je samen met de eigenaar de klantbezoeken doen, uiteindelijk doe je dit zelfstandig. Naast jouw creatieve vermogen beschik je over een echte huntersmentaliteit, sta je stevig in je schoenen en haal je voldoening uit het sluiten van deals. 

Wil jij je salesvaardigheden ontwikkelen, mooie grote klanten binnenhalen en unieke tailor made producten leveren aan klanten die onderscheidend willen zijn naar hun doelgroep? Dan is dit jouw kans om te solliciteren!  


Functie eisen

* HBO+ (Commerciële opleiding)
* Minimaal 2 jaar saleservaring & aantoonbaar trackrecord
* Vloeiend Engels en Nederlands
* Proactief, resultaatgericht en uitstekende communicatieve vaardigheden
* Je beschikt over het vermogen volledig zelfstandig te werken


Aanbod

* Uitstekend salaris met aantrekkelijk bonussysteem
* Veel ruimte om te ondernemen
* Jong, gretig team met knallende ambities
* Leuk team met gezellige uitjes
* Informele werksfeer 


Sollicitatie

Steven van der Meer

(T) 020 2622440
(E) Steven@salesrecruiters.nl