National Salesmanager – landelijk – Almere

Introductie

Opdrachtgever is met vernieuwende werkwijze één van de grootste, toonaangevende dienstverleners op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. Landelijk netwerk van 130 vestigingen, ruim 1.200 medewerkers, meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via onze opdrachtgever aan het werk. Werkwijze en cultuur van het bedrijf omschrijft zich als: resultaat- én mensgericht, ambitieus, ondernemend en professioneel. 

Als National Salesmanager ontwikkel je langdurige en winstgevende samenwerkingen met de belangrijkste potentiële opdrachtgevers verspreid over heel NL. Je verdiept je in de bedrijfsprocessen van deze prospects, bouwt strategische relaties, brengt behoeften in kaart en vertaald deze naar concrete voorstellen en presentaties. Vervolgens vertaal je deze mogelijkheden naar succesvolle acquisitie. Je beschikt over een breed netwerk en conceptueel denkvermogen waardoor je creatief en gericht op oplossingen weet te komen.

Je bent een netwerker, neemt graag het initiatief, durft out of the box te denken en neemt verantwoording voor jouw klanten en werkzaamheden. Je brengt de markt in kaart, stelt budgetten op om de doelstellingen en activiteiten voor de prospects te realiseren. Verantwoordelijk voor offertetraject, het salesplan voor Nederland en voor de realisatie ervan. Identificeert en analyseert je (strategische) kansen en bedreigingen in de markt. Je bent bovendien zeer ervaren in het succesvol afsluiten in scherp ingestoken contracten

Je bent het gezicht van de opdrachtgever naar de klanten toe maar ook actief online (Social selling via Linkedin). Jouw werkgebied is landelijk vanuit het hoofdkantoor in Almere. Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercial Director.

 

Functie eisen

* HBO werk- en denkniveau
* Minimaal vier jaar verkoopervaring bij voorkeur in de uitzendbranche / B2B omgeving
* Strategisch inzicht, tact en senioriteit
* Analytisch vermogen, helikopter-view, evenwichtige persoonlijkheid
* Overtuigend, vasthoudend en een echte “dealmaker”
* Netwerker, gericht op langdurige relaties
* Proactief, resultaatgericht en initiatiefrijk
* Ondernemerschap (denkt in mogelijkheden)
* Communicatief (gesprekspartner op alle niveaus) en representatie
* Aantoonbaar commercieel sales trackrecord
* Je bent bezit van rijbewijs en fulltime beschikbaar

Aanbod

* Stevig salaris met daarin volop kansen op groei (afhankelijk van jouw resultaten)
* Aantrekkelijke bonus
* Auto, laptop, telefoon
* Doorgroeimogelijkheden + divers aanbod opleidingen in interne online academy 
* Persoonlijk budget (sportabonnement, extra verlof, aanschaf fiets, etc)


Sollicitatie

Enrique Cortes
Email: enrique@salesrecruiters.nl
Tel: 0614459238