Leadgenerator Muziek & Entertainment – Amsterdam

Introductie

Opdrachtgever is een sterke speler in de muziek-, theater- en entertainmentindustrie. Zij leveren een backoffice- systeem voor artiesten, labels en booking- agency’s om boekingen overzichtelijk te maken en een efficiëntere workflow te creëren. Start-up, 5 m/v, platte organisatie, hartje Amsterdam. Mooi klantenportfolio met namen zoals Armada Music, Armin van Buuren, Nicky Romero etc. Organisatie groeit snel en om deze reden zijn zij op zoek naar een leadgenerator die de salesafdeling gaat ondersteunen. Innovatieve organisatie, doorgroeimogelijkheden op korte termijn en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfscultuur laat zich omschrijven als open, dynamisch en de klant staat op één.

Ter uitbreiding van de sales afdeling zijn zij per direct op zoek naar een leadgenerator. Je bent volledig gefocust op het benaderen van prospects en hen enthousiast maken over het product. Je brengt de wensen en behoeften van nieuwe klanten in kaart en bespreekt uitvoerig wat er gedaan moet worden om te komen tot een optimale succesvolle samenwerking. Vervolgens is het jouw taak om de afspraak in te plannen voor de accountmanagers en het benaderen van nieuwe potentiele klanten.

Functie eisen

Je bent proactief, hebt de wil om elke dag te scoren, je bent een sparringpartner op niveau en je hebt affiniteit met entertainment/muziek. Hbo werk- en denkniveau. Leadgenerator heeft minimaal 1 jaar ervaring met telefonische verkoop en je spreekt vloeiend Engels. Je kunt prima omgaan met targetdruk en je bent woonachtig in regio Amsterdam.

Aanbod

* Goed vast salaris
* Hip bedrijf op een A-locatie in Amsterdam
* Unieke kans bij een jong enthousiast bedrijf in een branche met veel perspectief
* Ook mogelijk op parttime basis (3/4 dagen), ideale bijbaan voor studenten die na hun studie sales en muziek/entertainment met elkaar willen combineren
* Doorgroeimogelijkheden op middellange termijn

Sollicitatie

Jelco Keizer
(e): jelco@salesrecruiters.nl
(t): 06 20 43 34 35