Junior Business Developer Online Marketing – Amsterdam

Introductie

Heb je een afgeronde HBO/WO opleiding en wil je onderdeel uitmaken van een sterk groeiende organisatie op het gebied van online marketing? Ben je ondernemend en heb je lef? Heb je gevoel voor marketing en sales en wil je hierin doorgroeien? 

Werkgever is een internationale speler op het gebied van online marketing. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de health en dating branche. Zij opereren in meer dan 50 landen wereldwijd en hier ben je dagelijks mee in contact. Als Junior Business Developer ben je nieuwe en bestaande relaties aan het onderhouden, uitbouwen en draag je bij aan de groei. Dit doe je door middel van het uitzetten van online marketing campagnes. Daarnaast ga je naar (bijna) wekelijks naar netwerk borrels om je netwerk uit te bouwen en dit is de enige acquisitie die je doet. Werkgever investeert veel in jouw ontwikkeling en geeft je ook de vrijheid om zelf te ondernemen. 


Functie eisen

Ik zoek een startende (max 3 jaar ervaring) gedreven sales kandidaat, met ervaring in de (online) marketing en/of sales, ambitieus en een echte winnaar. Daarnaast een afgeronde HBO/WO opleiding, zeer gedisciplineerd, overtuigend, gevoelig voor (onbegrensde) bonussen en woonachtig in Amsterdam of omgeving.

Aanbod

* Internationale toonaangevende werkgever
* Marktconform salaris
* Onbegrensde bonusregeling 
* Doorgroeimogelijkheden
* Ruimte om zelf te ondernemen

Sollicitatie

Froukje Bosma
(t) 020-2622446
(e) froukje@salesrecruiters.nl