Inside sales in hartje Amsterdam –

Introductie

Werkgever is een energieke organisatie gevestigd in hartje Amsterdam. Heerst een hippe sfeer en je zal samenwerken met festivaltypes. Met hun unieke online marketingtool creëert de werkgever meer business in de bouwsector voor professionele vakmannen en installatietechnici. Organisatie bestaat meer dan 12 jaar. Momenteel 140 medewerkers in dienst verdeeld over de afdelingen Klantenservice, Marketing en Sales. 

Organisatie is succesvol en is op zoek naar Accountmanagers om het team te versterken. Naast het genereren van new business ben jij verantwoordelijk voor je eigen accounts. Jij gaat ervoor zorgen dat de klanten die je zélf hebt binnengehaald, succesvol worden. Je staat dichtbij de klant en samen boeken jullie lange termijnsuccessen. Je weet de klant telefonisch op een sympathieke en krachtige manier te overtuigen. 

Samen met het jonge en dynamische team ben jij verantwoordelijk voor het gehele salestraject. Dit is dé basis om jouw salescarrière te beginnen. Aan de hand van intensieve trainingen worden je salesskills ontwikkeld en ga jij je targets ruim behalen. Successen worden maandelijks uitgebreid gevierd met o.a. uitjes naar de TonTonclub en tegoedbonnen. Daarbij een uncapped bonusregeling.  

Functie eisen

Functie-eisen
– 1-5 jaar (telefonische) saleservaring
– Commercieel, sociaal sterk, resultaatgericht, klantvriendelijk, zelf startend en meedenkend
– Woonachtig in of rondom Amsterdam

Aanbod

Aanbod
– Uitstekend vast salaris
– Uncapped bonusregeling
– Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden a.d.h.v. professionele salestrainingen
– Unieke locatie in hartje Amsterdam
– Gratis lunch en gebruik van fitnessfaciliteiten
– Maandelijkse bedrijfsuitjes- en feestjes. 

Sollicitatie

Lotte Kras
(t) 020 2622 443
(t) 06-13270608
(e) lotte@salesrecruiters.nl