Consultant Bouw en Infra – (Junior & Senior Functie) – Utrecht

Introductie

De opdrachtgever is een belangrijke speler in de arbeidsbemiddeling van professionals in de bouw en civiele sector. Gespecialiseerd in de werving & selectie, detachering en payrolling. Door breed in bouw en infra te bemiddelen hebben zij de afgelopen jaren flink kunnen groeien. Mede hierdoor opent de opdrachtgever twee nieuwe kantoren in Rotterdam en Utrecht. De cultuur van dit bedrijf laat zich omschrijven als informeel, betrouwbaar en kritisch.

De accountmanager wordt verantwoordelijk voor het werven van aanvragen bij zowel nieuwe als bestaande partners. Je bent ondernemend, ziet mogelijkheden en gaat altijd voor kwaliteit. Jij weet wat speelt in de markt, adviseert de opdrachtgever en weet hoe je potentiële professionals aan je bindt. Je bent een netwerker, gaat voor lange duurzame relaties met belangrijke spelers en adviseert op het gebied van kennis- en capaciteitsvraagstukken. Je krijgt veel vrijheid voor eigen initiatief en ondernemerschap wordt gestimuleerd en beloond. Hierdoor krijg je de kans om jezelf volledig te ontwikkelen en na bewezen ondernemerschap op termijn partner van de organisatie te worden. 

Functie eisen

Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
* Je bent resultaatgericht, ondernemend en hebt het vermogen goede professionals te werven
* Je hebt ervaring in de arbeidsbemiddeling/detachering of ervaring in bouwkundige en infra technische projecten is een pre
* Je bent in het bezit van een rijbewijs 

Aanbod

* Goed salaris en een aantrekkelijk bonussysteem
* De mogelijkheid om door te groeien en na goede prestaties partner van de organisatie te worden
* Veel kansen tot persoonlijke ontwikkeling en ruimte eigen inbreng
* Succes worden samen gevierd en er zijn jaarlijkse personeelsuitjes


Inlichtingen

Joep van Rijn 020-2622445

Sollicitatie

Steven van der Meer
(T) 020 2622440
(E) Steven@salesrecruiters.nl