Business Development Startup IT – Amstelveen

Introductie

Wil je graag bij een succesvolle startup in de IT werken? Een job waar jij je creativiteit kwijt kunt en mee kunt groeien met het bedrijf? Zoek dan niet verder!

De werkgever is een succesvolle app ontwikkelaar, waarbij er wordt gewerkt met een team van jonge app ontwikkelaars. De app is speciaal ontwikkeld om de dagelijkse werkzaamheden van een salesteam te vergemakkelijken. Het gaat hierbij om werkzaamheden als bezoekrapportages, contracten tekenen, orders plaatsen, gezamenlijke cloud omgeving of bijvoorbeeld een tool die goed gebruikt kan worden op afspraken en beurzen. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en in dit kantoor zijn verschillende startups aanwezig. Dit biedt inspiratie en zorgt voor gezelligheid op de werkvloer.

De gezochte kandidaat gaat zorgen voor extra klanten. Als leadgenerator ga jij zelf de markt in kaart brengen en de leads genereren. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat sales afspraken worden gemaakt bij interessante bedrijven die jij zelf hebt gevonden. Je werkt nauw samen met de CEO. Je krijgt de vrijheid om je eigen salesplan te ontwikkelen. Bij behaalde successen groei je met het bedrijf. Het is de bedoeling is dat je snel doorgroeit naar een buitendienstfunctie. Als je goede afspraken maakt ga je met de CEO mee op afspraak om zodoende ervaring op te doen. Hoe sneller jij dit oppakt, hoe sneller jij zelfstandig op afspraak gaat.  

Functie eisen

* HBO werk en denkniveau
* Achtergrond: Commerciële studie, hotelschool of ondernemende achtergrond zijn een pré
* Salestrackrecord in B2B branche 
* Commercieel, veel energie, zelfstandig, discipline en representatief
* Woonachtig in regio Amsterdam

Aanbod

* Veel ruimte persoonlijke ontwikkeling
* Stevig vast salaris
* Ruimte om zelf te ondernemen
* Inspirerende locatie in Amsterdam

Sollicitatie

Dennis Rietberg
(E) dennisrietberg@salesrecruiters.nl
(M) 06 25 53 80 50