Business Development Manager bij GSA Groep – Schiphol

Introductie

De GSA Groep biedt brede facilitaire diensten aan in dynamische logistieke- en bouwomgevingen. Bijna 40 jaar geleden begonnen op Schiphol met het reinigen van gordijnen, tegenwoordig werken er meer dan 150 vast professionals en zo’n 500 flexibele krachten in 10 werkmaatschappijen met elk hun eigen specialiteit; Facilitaire diensten, beveiliging, logistiek, staffing, projectmanagement, onderhoud, noem maar op. Grote klanten als de luchthaven Schiphol, overheden, grote bouwondernemingen en logistieke dienstverleners waarderen de flexibiliteit en innovatiekracht van dit familiebedrijf. De cultuur laat zich omschrijven als informeel, no nonsense, oplossingsgericht, ondernemend, flexibel, direct, verrassend, veelzijdig en betrokken.  

De BDM heeft een brede sleutelpositie binnen de groep. Belangrijkste verantwoordelijkheid is de realisatie van groei van omzet en marge en het door ontwikkelen van de diensten van GSA. Dit in nauwe samenwerking met collega’s waaronder de directie en managers van de verschillende werkmaatschappijen. Voert de regie over Europese aanbestedingen en tenders, fungeert als key accountmanager bij strategische accounts, verkrijgt opdrachten vanuit netwerken, vertaalt ontwikkelingen in markt en bij klanten in verbeterde en nieuwe diensten. Stuurt innovatieprojecten aan waaronder de ontwikkeling van nieuwe technologieën in samenwerking met de directie en managers van de organisatie en universiteiten. Is dé sparringpartner voor de directie van de groep en de BV’s. Maar bovenal is de BDM een Strateeg  die zich richt op het verbeteren van kwaliteit, organisatie, vernieuwingen en marktontwikkeling waarbij het vergroten van de omzet en marges centraal staat.

Functie eisen

De ideale kandidaat heeft een uitstekende trackrecord in key accountmanagent in een dynamische facilitaire-, logistieke-, productie- of projectgeleide organisatie.
* Afgeronde relevante HBO opleiding (b.v. CE, facilitair of hospitality)
* Ervaring met tenders/aanbestedingen
* Ondernemend, vernieuwend, energiek, vol initiatieven
* Gepast assertief, overtuigt inhoudelijk en met gevoel voor verhoudingen
* Pro-actieve netwerker
* Pragmatische aanpakker
* Inspirerend en vol initiatieven
* Houdt van flexibele dynamische omgevingen, dus geen 9 tot 5 mentaliteit
* Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands én Engels

Aanbod

* Een uitstekend vast salaris plus gebruikelijke secundaire voorwaarden
* Een gepassioneerde organisatie waar je de ruimte krijgt om te ondernemen

Inlichtingen

Enrico Ouwehand, enrico@salesrecruiters.nl

Sollicitatie

Enrico Ouwehand, enrico@salesrecruiters.nl