Business Consultant FMCG – landelijk

Introductie

Onze opdrachtgever IRi Nederland is een internationale big data leverancier, die haar klanten (FMCG en fabrikanten) helpt om hun business succesvol te laten groeien en verbeteren. Zij bieden advies, innovatieve platformen en analyse methodieken waarbij big data wordt omgezet in commerciële, waardevolle output. Deze output die voortkomt uit de kassadata van retailers, trends, onlinedata en kwalitatief shopperonderzoek maakt IRi toegankelijk voor klanten die hierdoor meer grip krijgen op de markt en hun klanten. Dit zijn zeer waardevolle inzichten op de momenten waarop consumenten producten kopen (share of wallet) of nuttigen (share of stomach).

Functie

Als Business Consultant heb je prachtig portfolio van verschillende aansprekende fabrikanten en de grootste FMCG-klanten. Issues oplossen, relaties bij deze bestaande klanten opbouwen, kansen waarnemen is waar je warm van wordt. Je werkt aan verschillende vraagstukken en bent voortdurend op de hoogte van overkoepelende trends en ontwikkelingen in de markt. Binnen het proces van het vertalen van ontwikkelingen in de markt naar een klantgerichte oplossing, is veel ruimte voor creativiteit. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en voorziet ze van intelligente tailor-made conclusies, aanbevelingen en mind blowing insights. Jij vindt het een prachtige uitdaging om omzetgroei bij bestaande klanten te realiseren door jouw team scherp te houden doormiddel van jouw insights en inspanningen. Daarnaast wil je de awareness verhogen door dag in dag uit te bewijzen dat de services van IRI, de klant aantoonbaar waarde oplevert. 

De cultuur bij IRi is open, respectvol, pro-actief en ambitieus. Mensen zijn behulpzaam, betrokken en ‘down to earth’. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je zal gaan samenwerken met intelligente collega’s.

Functie eisen

* HBO / Universitaire opleiding (bij voorkeur commercieel)
* Min. 4 jaar ervaring in FMCG, Trade Marketing, Category Management, Market research
* Commercieel, analytisch vermogen en resultaatgericht
* Overtuigend, zelfredzaam, doorzetter, verantwoordelijkheid nemen
* Pro-actief en communicatief sterk
* Teamplayer
* Uitstekende beheersing Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

* Goed vast salaris inclusief 13e maand en bonusregeling
* Inspirerende en uitdagende werkomgeving met hoogopgeleide marketing- en salesprofessionals
* Doorgroeimogelijkheden en opleidingen
* Veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap
* 32 vakantiedagen
* Goede pensioenregeling en zorgverzekering

Sollicitatie

Steven van der Meer
Email: steven@salesrecruiters.nl
Tel: 0649915767