B2B Accountmanager Zakelijke Evenementen – Amsterdam

Introductie

Jonge, succesvolle, snelgroeiende Finse organisatie met vestigingen in 12 landen zoekt een Accountmanager voor het Nederlandse kantoor in Amsterdam-Zuid. Invitation Only Business: Lead generation maar dan op invitatie. 

Organisatie faciliteert/creëert 1-2-1 meetings op de commerciële zakelijke B2B evenementen. Ze ondersteunen solution providers (ICT dienstverleners en adviesorganisaties) met organiseren van doelgroepgerichte events met als doel een match te verkrijgen met de beoogde strategische besluitvormers (top 500 bedrijfsleven). Passie voor klanten, duidelijkheid, verantwoordelijkheid en zeer innovatief. Work hard, play hard maar teamwork is daarbij wel cruciaal.

De gezochte B2B Accountmanager komt terecht in een gek, dynamisch en ambitieus team met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar. Je zorgt voor een goede sales pipeline, bezoekt jouw mogelijke klanten (solution providers) door heel Nederland en doet zorgvuldig jouw administratie. Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van de samenwerking met solution providers. Kerntaak: behoefte van de klant boven water krijgen d.m.v. afspraken en research. Vervolgens kom je na kwalificeren van het issue met creatieve, commerciële maatwerk oplossingen die aansluiten bij de beoogde doelgroep van de klant.

Intelligent, focus op resultaat, gedreven, positieve houding en uitstekende sociale vaardigheden. Dealcloser en sterk in telefonische verkoop en presenteren. Ervaring met schakelen op C-level en minimaal 1 jaar sales ervaring in B2B omgeving. 

Prachtpositie voor een energieke, target gedreven Accountmanager!!

Functie eisen

* HBO werk- en denk niveau
* Achtergrond: Hotelschool, recruitment, commerciële studie zijn een pre
* Teamplayer
* Salestrackrecord in verkoop van diensten en ervaring met closen deals, new business
* Commercieel, veel energie, zelfstandigheid, discipline en representatief 
* Woonachtig in regio Amsterdam
* Vloeiend Engels woord en geschrift

Aanbod

* Stevig vast salaris + interessante bonusstructuur
* Motiverende competitie en incentives (trips: Lissabon, Dubai, etc)
* Veel ruimte persoonlijke ontwikkeling en internationale doorgroeimogelijkheden
* Beste Salesschool in Europa (Trainingen in Finland)
* Internationale cultuur 
* Auto, laptop en iPhone van de zaak

Sollicitatie

Raymond Pijpaert
(t) 06-53347982
(e) raymond@salesrecruiters.nl