Accountmanager Inside Sales – Venlo

Introductie

De opdrachtgever is marktleider in producten, diensten en oplossingen voor elke werkplek. Dit kan zowel op kantoor, thuis, op school of in de auto zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgt onze opdrachtgever ervoor dat klanten hun werk optimaal kunnen uitvoeren: productiever, efficiënter, duurzamer en tegen lagere kosten. Het bedrijf bedient consumenten en bedrijven in meer dan 14 landen en maakt gebruik van een wereldwijd netwerk.

Gedurende de afgelopen periode zijn met succes strategische veranderingen doorgevoerd. Hierdoor is het bedrijf fit voor de toekomst om haar klanten optimaal te bedienen en de markt krachtig te bewerken. Klantgerichtheid, innoverend vermogen en snelle besluitvorming maken haar nu onderscheidend. Daarnaast is er een sterke focus gekomen op de persoonlijke groei en ontwikkeling van werknemers.

De Accountmanager Inside Sales is verantwoordelijk voor een eigen portfolio van 300 – 600 accounts. Proactief handelen en initiatief nemen in het benaderen van nieuwe en bestaande klanten. Een commerciële houding, opportunistisch, kansen zien, focus op een klantgerichte manier van verkoop en klantenbinding. Wensen en behoeften van klanten constant achterhalen, cross- en up selling realiseren en waardevol zijn voor jouw accounts. Binnen een internationale organisatie werken in een gevarieerd en zeer commercieel team. Volop doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijke coaching. Accountmanager Inside Sales krijgt de mogelijkheid om (meer dan 150 verschillende) opleidingen, trainingen en cursussen te volgen om door te groeien binnen de organisatie.


Functie eisen

* Commerciële MBO/HBO-diploma
* Overtuigend trackrecord
* Netwerker, succesvol in onderhouden van relaties
* Ervaring in werken met targets
* Proactief, energiek, resultaatgericht 

Aanbod

* Marktconform salaris
* Uitstekende maandelijkse bonusregeling (30% van bruto maandsalaris)
* 24 vakantiedagen + 12 ADV dagen
* Mogelijkheid in het volgen van opleidingen, trainingen cursussen
* Werken in een internationale organisatie
* Volop doorgroeimogelijkheden

Sollicitatie

Daniel Stals
(T) 010-2688007
(E) daniel@salesrecruiters.nl